Nokia päivitti 5800 XpressMusic- ja 5530-mallien ohjelmistot

Kotimaista matkapuhelinvalmistaja Nokiaa ei voi ainakaan syyttää useimpien mallien kohdalla ohjelmistopäivityksien puutteesta. Hiljattain yhtiö julkaisi uudet ohjelmistot 5800 XpressMusic– ja 5530-puhelimille, jotka ovat varmastikin myyntimääriltään Nokian suosituimpia kosketusnäyttömalleja.

Erityisesti 5800 XpressMusic on saanut nauttia historiansa aikana useista päivityksistä. Puhelin julkistettiin vuoden 2008 lopulla, joten on hienoa, että yhtiössä jaksetaan edelleen tukea kyseistä laitetta. Nyt julkaistu ohjelmisto päivittää puhelimen firmwaren versioon 51.0.006. Se sisältää parannuksia yleiseen nopeuteen, Mail for Exchange -tukeen, videopuheluihin ja verkkoselaimeen.

Nokia 5530:n kohdalla päivitys on versionumeroltaan 31.0.005. Päivitys korjaa muutamia pieniä bugeja sekä parantaa verkkoselaimen toimintaa.

Puhelinten päivittäminen onnistuu Nokia Software Updater -sovelluksella. Laitteiden varmuuskopiointi ennen operaation suorittamista on suotavaa, vaikka käyttäjän datan pitäisikin olla suojattuna.

Lähde: IntoMobile

1 kommentti

  1. Olisiko ollut viides päivitys reilun vuoden sisällä. Puhelin on muuttunut melkoisesti ostamisen jälkeen. Hienoa palvelua Nokialta.

    Tässä puhelimessa oli hinta / laatu / ominaisuudet kohdallaan ainakin sen ostohetkellä ja mainiosti sillä pärjää edelleen, vaikka kehitys alalla on kulkenut kovaa vauhtia.

Kommentointi on suljettu!