HTC:n Android-puhelin 4 tuuman näytöllä ja QWERTY:llä vuoti verkkoon

Viimeaikaisten vuotojen perusteella lienee oikeutettua sanoa, että taiwanilainen HTC keskittyy seuraavassa Android-puhelintensa aallossa QWERTY-malleihin. Yhtiöltä on päässyt leviämään verkkoon jo useita Googlen mobiilijärjestelmään pohjautuvia älyluureja, joista löytyy kosketusnäytön lisäksi myös fyysinen QWERTY-näppäimistö.

Uusin vuoto koskettaa yllä nähtävää puhelinta, josta tiedetään vielä kovin vähän mitään varmaa. Huhujen mukaan se olisi erittäin kovan tason Android-puhelin, joka ainakin Yhdysvalloissa suuntaa epäilemättä Verizon-operaattorin valikoimiin. Puhelin tulisi kuitenkin toimimaan sellaisenaan myös Euroopassa, sillä tietojen mukaan CDMA-yhteyksien lisäksi se tukisi täkäläistä GSM-standardia.

Laitteen muita ominaisuuksia väitetään olevan neljän tuuman kosketusnäyttö ja huima 1,2 gigahertsin suoritin. Huhun mukaan uutuus tulisi markkinoille Amerikassa vasta vuoden 2011 alussa, joten aivan pian tästä hienoudesta ei päästäisi nauttimaan.

Lähde: UnwiredView

1 kommentti

  1. Kaunis se ei ainakaaan ole. Julkaisuajankohtaan mennessä on todennäköisesti mielenkiintoisempia kapistuksia jo olemassa.

Kommentointi on suljettu!