Videolla Motorola Droid 2

Amerikkalaisen Motorolan kotimarkkinoilla suureksi hitiksi noussut Droid sai hiljattain seuraajan Droid 2 -mallin muodossa. Puhelin on 3,7 tuuman kosketusnäytöllä varustettu Android-kännykkä, josta löytyy myös fyysinen QWERTY-näppäimistö.

Motorolan uutuusmalliin pääsee tutustumaan yhtiön YouTube-palveluun lataamien videoiden kautta. Valmistaja on julkaissut tukun opastusvideoita, joissa käydään hyvin läpi laitteen ominaisuuksia. Lisäksi mukana on kaksi mainosvideota, jotka on katsottavissa myös juttumme lopusta.

Uutukainen saapui myyntiin Yhdysvalloissa 11. elokuuta Verizon-operaattorin valikoimiin. Sen ominaisuuksia ovat muun muassa Android 2.2 -alusta, kahdeksan gigatavun sisäinen muisti, viiden megapikselin kamera ja yhden gigahertsin suoritin.

2 kommenttia

  1. Onko tietoa tuleeko tämä koskaan Eurooppaan tai Suomeen ääkkösillä varustettuna?

  2. Aika mainioita videoita. Varmasti myy ja hyvin on panostettu autoilijoihin.
    Nokialta voikin kysyä, että onko esimerkiki autointegraatio niin relevanttia, kuin mitä nokia panostaa tällähetkellä valmistajien kanssa, kun samat hommat voi hoitaa hyvällä ja isolla käyttöliittymällä suoraan puhelimen näytöltäkin… aika näyttää miten käy.

Kommentointi on suljettu!