Nokia ja Adobe tarjoavat kehitysrahaa ja levitystukea sovelluskehittäjille

Pyöriikö päässäsi idea loistavasta mobiilisovelluksesta, jonka toteuttaminen ei kuitenkaan ole mahdollista resurssipulan vuoksi? Tilanne on varmastikin tuttu monille harrastelijoille sekä aloitteleville koodareille.

Sovelluskehittäjiä auttaakseen Nokia ja Adobe ovat polkaisseet käyntiin Open Screen Project Fund -projektin. Sen tarkoituksena on auttaa kehittäjiä toteuttamaan ideansa. Käytännössä tarjolla on rahoitusta ja levitysapua, joilla pyritään turvaamaan kehitys ja valmiin tuotteen menestys.

Projektissa mukana olevien yhtiöiden mukaisesti sovellukselle on asetettu muutamia reunaehtoja. Se pitää olla suunnattu Nokian laitteille ja pohjautua Flash-teknologiaan. Sovellus saa toimia verkkoselaimessa, mutta sen voi myös toteuttaa Nokian WRT-tekniikalla puhelimessa pyöriväksi ohjelmaksi.

Lisää infoa ja hakuohjeet Open Screen Project Fundista löytyvät täältä.

4 kommenttia

 1. Mitä sitten jos Noksun laitteet saavat laadukkaita ohjelmia tällaisen tempausten seurauksena, tarvitaanhan niiden jakeluun edes kohtuullinen jakelukanava. Sitä ei Ovi juurikaan ole :>

  1. Hitto mitä roskaa taas kommenteissa. Tästäkin sivustosta on tullut täysin lukukelvoton koska täällä ei ole enää mitään muuta kun tommosta teinien valitusta jokapaikassa.

   Jos olisi ylimäärästä aikaa perustaisin oman uutissivuston, joka vastaisi uutisiltaan muita IT-alan sivuja mutta minkäänlaista kommentointia sinne ei tulisi. Syynä siis ihan se ettei kukaan viitsi lukea näitä juttuja kun tommosta moskaa hyppää joka uutisen kohdalla silmille. Sillä itsekin olen enimäkseen lopettanut tämän sivuston seuraamisen.

   1. Ehdotan, että kommentointi edes piilottaan linkin taakse, jollon uutisia voi lukea ilman että tarvii noita kommentteja silmissään nähdä.

 2. Hienoa, pysy ihmeessä poissa, täällä on nimittäin ollut huomattavasti rauhallisempaa, kun et ole ollut haastamassa riitaa.

  Ilmapiiri on viimeaikoina ollut hyvä, huomasi heti miten paljon yhden henkilön poissaolo voi vaikuttaa

Kommentointi on suljettu!