Sony Ericsson Xperia X10 mini saa kultaisen värityksen

Valkoisen, mustan, pinkin, limen, punaisen ja hopeisen väriversion rinnalle japanilaisruotsalainen Sony Ericsson on päättänyt tuoda Xperia X10 mini -puhelimestaan myös kultaisen vaihtoehdon. Muista väriversioista kultainen Xperia X10 mini erottautuu sillä, että takakuoren ohessa myös sen painikkeet sekä logot ovat kokeneet värimuutoksen.

Sony Ericsson Xperia X10 mini on Google Android -pohjainen kosketusnäyttöluuri, joka eroaa massasta pienellä koollaan. Sen näyttö on ainoastaan 2,55 tuumaa ja kokoa laitteella itsellään on vain 83 x 50 x 16 millimetriä. Sen keskeisiä ominaisuuksia ovat UX-käyttöliittymä, 600 megahertsin suoritin ja viiden megapikselin kamera.

Puhelimesta on tarjolla myös sisarmalli, Xperia X10 mini pro, jonka valmistaja on varustanut fyysisellä QWERTY-näppäimistöllä. Kyseinen malli on myös saamassa uutta ilmettä, sillä luvassa on mustan ja punaisen version rinnalle pinkki värivaihtoehto. Kuva pinkistä Xperia X10 mini prosta löytyy jutun lopusta.

Molempien mallien uudet värit saapuvat myyntiin valituilla markkinoilla seuraavien kuukausien aikana.

Lähde: SEMCBlog

4 kommenttia

  1. Näin tänään kaupassa tuon x10 minin (musta) Täytyy kyllä sanoa, että oli todella pieni luuri, vielä pienempi kun minkä käsityksen oli videoista ja kuvista saanut

    Erittäin näppärän näköinen ja oloinen luuri varmasti monelle, ei tosin omaan käyttöön sovi

    Hintaa kun saisi vähän alemmas niin voisi olla aika hittiluuri

  2. EISA valitsi X10 minin vuoden puhelimeksi. Samassa valintatilaisuudessa Samsung Galaxy S valittiin vuoden älypuhelimeksi. Tästä lienee tulossa lisää juttua tässä blogissa?

  3. mistä noita värikkäitä puhelimia saa, kultaisen ja vaaleanpunaisen ? , olen kaupoissa nähnyt vain tuota mustaa ja punaista. mutta ostaisin heti altayksikön tuon jos löytyisi noita värejä

  4. Itse hankin tämän tuossa viimeviikolla ja todella tyytyväinen olen ollut kapulaan, qwerty ja vielä ääkkösillä, suht nopsakkasti latautuu nettisivut ja juutuubiakin voi katella nätisti. Wifit, gps ja muitakin ominaisuuksia löytyy, puhumattakaan nyt android-marketin loistavasta valikoimasta kaikkineen. 🙂 Ja kamerakin toimii hyvin ja tarkkaa kuvaa tulee. Harmillisesti videokuvaus ei ole ehkä sillä tasolla mitä toivoisi. Tässä nyt odotellaan sitä SE:n lupaamaan androidpäivitystä, jolla päästäisiin taas paremmille apajille. Loistava ostos kyllä, en muista että ikinä olisin ollut puhelimeen ollut näin tyytyväinen.

Kommentointi on suljettu!