Nokia salaisena MeeGo-puhelimen kanssa: markkinoille ehkä kuluvan vuoden aikana

Virallinen kuvakaappaus MeeGon mobiiliversiosta.

Niklas Savander Nokialta paljasti elokuun alussa Twitter-palvelun kautta pidetyssä haastattelussa, että yhtiöltä on luvassa jotain merkittävää ennen vuoden loppua. Tarkalleen Savanderin tweetti kuului seuraavasti ”a major product milestone by the end of the year.” Sen on arveltu viittaavan tulevaan MeeGo-puhelimeen, joka ottaa saapuessaan paikkansa yhtiön älypuhelinmalliston lippulaivana.

Verkkosivusto The Nokia Blogin toimitus pääsi tiedustelemaan Markets-osaston johtajalta, mitä viestillä haluttiin todellisuudessa sanoa. Savander ei tarkkoja tietoja suostunut antamaan, mutta jatkoi arvuuttelua kertomalla, että viesti voi tarkoittaa tuotejulkistusta, uuden tuotteen saapumista myyntiin tai jotain täysin muuta.

Nokia on luvannut joka tapauksessa esitellä ensimmäisen MeeGo-puhelimensa kuluvan vuoden aikana. Edelleen on kuitenkin epäselvää, saapuuko laite myyntiin vuonna 2010. MeeGon puhelinversio valmistuu näillä näkymin lokakuussa, joten loppuvuoteen Nokian MeeGo-laitetta saadaan vähintäänkin odottaa.

Lähde: The Nokia Blog

4 kommenttia

  1. Eiköhän tässä ole pikemminkin kyse Symbian ^4:stä. Symbian ^4:n on tarkoitus valmistua loppuvuodesta ja varsinaisia laitteita nähtäneen ensivuoden alkupuolella. Mutta toki kyse voi olla MeeGo-laiteestakin.

    1. Veikkaanpa että Noksu pitää MeeGo laitteensa lukkojen ja kaltereiden takana samoin kuin ihmiset jotka sitä kehittävät, koska laitteesta ei ole tullut vielä vuodon vuotoa.

      Toivon että Nokia Worldissa nähdään jotain mahtavaa tosin. Hytinä tästä tapahtumasta on hyvä, koska mitä laitteita Nokialla on enää esittelemättä? N8 on jo kuolemaksi asti koluttu laite, joten jos se on Nokia Worldin suurin julkistus niin huhhuh.

  2. ”MeeGo-pohjaiset laitteet, joista ensimmäinen näkee päivänvalonsa ennen vuoden loppua.”

    Päivän valon joo mutta pukin konttiin ei ehdi. Jää hyvät rahat saamatta kun ei ehdi joulumarkkinoille myyntiin.

Kommentointi on suljettu!