Motorola Droid 2 kattavassa videokatsauksessa

Amerikkalaisen Motorolan viime syksynä julkaisema Droid osoittautui rapakon takana myyntimenestykseksi. Puhelin on edelleen kuumaa tavaraa, sillä esimerkiksi tutkimusyhtiö NPD:n mukaan se oli Yhdysvaltojen myydyin Android-puhelin huhti-kesäkuussa.

Ei ole siis yllätys, että amerikkalaisvalmistaja esitteli suosikilleen seuraajan eli Droid 2:en. Kyseessä on erittäin vahvasti edeltäjänsä jäljissä kulkeva älypuhelin, josta löytyy Android 2.2, 3,7 tuuman kosketusnäyttö ja fyysinen QWERTY-näppäimistö. Sitä myydään Amerikassa Verizon-operaattorin yksinoikeudella.

Puhelimesta olemme nähneet jo tukun virallisia opetusvideoita, jotka löytyvät täältä. Tällä erää tarjolla olisi objektiivisempi katsaus uutukaiseen PhoneArena-verkkosivuston videoarvostelun muodossa. Tarkastelussa ovat rakenteen lisäksi itse ohjelmisto ja sen ominaisuudet kuten verkkoselain, kuvat, videontoisto ja kamera.

1 kommentti

  1. Ei tollasta antennivikasta puhelinta kukaan halua.

Kommentointi on suljettu!