Nokian tuleva C7-kosketusnäyttöpuhelin kuvissa

Matkaviestinvalmistaja Nokian seuraavasta Symbian^3-puhelimesta kuullaan pitkästä aikaa jotain uutta. Kyseessä on Nokia C7 -nimeä kantava kosketusnäyttöluuri, joka vuoti verkkoon jo kesäkuun alkupuolella. Nyt uutukainen palaa julkisuuteen kiinalaisten napsimien kuvien muodossa, jotka antavat aikaisempaa paremman käsityksen laitteen rakenteesta.

Tuoreiden kuvien perusteella kyseessä on itse asiassa melkoisen laadukkaan näköinen paketti. Puhelin noudattelee pyöreitä linjoja ja sen takakuori on selvästikin valmistettu metallista.

Nokia C7:n ominaisuuksiin kuuluvat kahdeksan megapikselin kamera, LED-kaksoissalama ja 3,5 tuuman kosketusnäyttö. Kuvat vahvistavat vihdoin myös sen, että puhelimessa todellakin pyörii N8:sta tuttu Symbian^3.

Puhelimen julkistus tapahtunee syyskuussa Nokia World 2010 -tapahtumassa.

Lähde: UnwiredView

7 kommenttia

  1. Sanoisinko että alempi kuva on vaan niin tyylikäs! 😀

  2. Ootin, että tuosa ois ollu Symbian ^4. :/ No, seuraavaa ootellessa… 🙂

  3. Nätti on…. Pitkästä aikaa nokia on onnistunu suunnitteleen nätin puhelimen, mutta käyttis. Kyllä joutuu vielä odotteleen.

  4. Näyttää siltä että kyseessä on itse asiassa Kiinan markkinointikuvat, eli ei mitään salakuvia, koska siinä on Aasialaisia statussymboleita: Chivas Regalia ja jenkikoristetta mukana.

  5. Olis kyll todella mukavaa tietää mitä toi viskipullo tekee siin kuvassa 🙂

Kommentointi on suljettu!