Samsung Galaxy Tab bongattiin junassa, kuvattiin videolle

Verkkosivusto Electronistan toimitus on onnistunut bongaamaan elektroniikkavalmistaja Samsungin tulevan Galaxy Tab -tabletin paikallisessa junassa Australian Sydneyssä. Laite onnistuttiin saamaan myös videolle, joka ei juurikaan tarjoa lisää tietoa laitteesta, mutta antaa paremman käsityksen tabletin koosta.

Laitetta käsittelee videolla lähteen mukaan valmistajan työntekijä, joka vahvistaa Galaxy Tabin näytön kooksi seitsemän tuumaa. Tabletti näyttäisikin sopivan käteen varsin hyvin ja olevan mitoiltaan yllättävänkin kompakti.

Aikaisempien huhujen mukaan Samsungin tulevan uutuuden muihin ominaisuuksiin kuuluvat yhden gigahertsin ARM11-suoritin, GPS, WiFi, Bluetooth, kamera ja 3G-yhteydet. Ohjelmistopuolelta löytyy Android 2.2 ja Swype-tekniikka esiasennettuna. Näytön tarkkuus on mitä todennäköisimmin 480 x 800 pikseliä.

Lähde: Boy Genius Report

5 kommenttia

  1. Voi kun se on niin pieni…ja sitä en tarkoittanu hyvällä. Jotenki en osaisi kuvitella katsovani tuollaisesta esim. videoita, kun näytön kuvasuhde on näköjään jotain muuta kuin normi.

      1. Se isompi vaan tod. näk. Android 3.0?n kanssa, koska Froyo ei vielä tue tuota WVGAta isompaa resoluutiota.

  2. @Pete

    Ihan normi WVGA-reso se on 854x480n rinnalla… 5:3 kuvasuhde, onhan noita laitteita pilvin pimein nykyään.. Parempi se mun mielestä on kuin 4:3, mikä on jo eilispäivää, kun alkaa videomateriaali olemaan enempi tai vähempi 16:9 tai 21:9ää joka paikassa..

Kommentointi on suljettu!