LG:n WP7-puhelimesta löytyy QWERTY-näppäimistö

Viime viikkoisten vuotojen perusteella on todettava, että Windows Phone 7 -alustan alku markkinoilla näyttää lupaavalta. Vaikka sen menestystä onkin erittäin vaikea ennakoida, niin lupaavista laitteista se ei ainakaan tule jäämään kiinni. Puhelimia kun on odotettavissa muun muassa Samsungilta ja HTC:ltä, joiden uutuuksista olemme nähneet jo kuvia ja kuulleet niiden teknisistä tiedoista.

Alustan tukijoihin heti alkumetreistä lähtien lukeutuu myös LG, jonka WP7-puhelin on tällä kertaa huhumyllyn kohteena. LG C900 -mallimerkinnällä tunnettava puhelin erottautuu Samsungin ja HTC:n malleista fyysisellä QWERTY-näppäimistöllä, joka saattaa osoittautua hyväksi kilpailuvaltiksi, jos muilla valmistajilla ei ole tarjota vastaavaa ratkaisua.

Puhelimen tekniikka on vielä täydellinen mysteeri. On kuitenkin hyvä muistaa, että Windows Phone 7:n vaatimuksiin kuuluvat tehokas rauta, joten tältä osin pettymyksiä tuskin on luvassa.

LG C900:n odotetaan saapuvan Amerikassa markkinoille AT&T-operaattorin kautta. Tässä vaiheessa on epäselvää, nähdäänkö laite myös Euroopan markkinoilla.

Lähde: Engadget

1 kommentti

  1. Nyt minäkin voin sanoa, ett hyi hitsi kun on ruman näköinen – hhhrrrrr

Kommentointi on suljettu!