Nokia esitteli huokean Symbian^1-puhelimen: 5250

Matkaviestinvalmistaja Nokia tuo vuoden 2010 viimeisen neljänneksen aikana markkinoille huokean Symbian^1-pohjaisen puhelimen. Uutuus on suunnattu modernia musiikkipuhelinta hakeville käyttäjille, jotka haluavat rahalleen hyvää vastinetta. Laite tunnetaan nimellä Nokia 5250 ja se maksaa ennen veroja 115 euroa.

Puhelimen musiikkiominaisuuksiin kuuluvat soitin ja FM-radio. Musiikkisoitinta pääsee hallitsemaan suoraan työpöydältä, joka tekee esimerkiksi kappaleen vaihtamisesta helppoa ja nopeaa. Tallennustilaa Nokia 5250:aan saa 16 gigatavun verran microSD-muistikortilla. Valituilla markkinoilla puhelinta myydään yhdessä Ovi Music Unlimited -palvelun kanssa, joka tarjoaa Nokian Musiikkikauppaan vuoden rajattoman latausoikeuden.

Nokia 5250:n toiminta-aikoja kehutaan yhtiön puolelta. Nokia lupaa laitteelle 18 päivää valmiusaikaa, seitsemän tuntia puheaikaa ja 24 tuntia yhtäjaksoista musiikintoistoa.

Uutukaisen ominaisuuksia ovat lisäksi EDGE, kahden megapikselin kamera ja 2,8 tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 640 x 360 pikseliä. Kokoa puhelimella on 104 x 49 x 14 millimetriä.

Lähde: Nokia Conversations

5 kommenttia

   1. Siis verrattuna tohon runkoon, kauhee kalikka

 1. Tulee myymään muutaman kymmenen miljoonaa zipaletta taas tuokin.
  3G puuttuu -> päämarkkina Initia ja Kiina.
  Koskapa tuossa on tietoturvaominaisuudet samalla tasolla kuin Blackberryssä ja E-sarjalaisissa (etätyhjennys, lukitus, unattended softa-asennukset yms.), moni firma saa itselleen halvalla hyvää.

  Tuohon saumaan eivät gLuurit ja iLuurit mahdu.

 2. yhel tutulla on tuollaanen ja muuten hyvä mutta näyttö on todella pieni…ÄLKÄÄ HANKKIKO

Kommentointi on suljettu!