Huhutussa Nokia C7:ssä Bluetooth 3.0 -tekniikka

Nokian kanssa tukkanuottasilla ollut Mobile-Reviewn perustaja Eldar Murtazin on julkaissut ensikatsausartikkelin tulevasta Nokia C7 -kosketusnäyttöluurista prototyyppiversioon perustuen. Puhelin pohjautuu Symbian^3-alustaan ja sijoittuu ominaisuuksiltaan sekä hinnaltaan syyskuun lopussa markkinoille saapuvan N8:n alapuolelle.

Murtazinin mukaan C7 tulee miellyttämään nykyisiä Nokia-faneja, mutta ei kykene juurikaan houkuttelemaan ympärilleen uusia käyttäjiä. Tähän syynä on venäläisgurun mielestä Symbian-alusta, jonka kolmosversio ei tarjoa tarpeeksi houkuttelevaa käyttöympäristöä. Puhelimen myyntihinnan Murtazin arvioi sijoittuvan 360 ja 390 euron välille, joka tekisi siitä noin 100 euroa N8:aa edullisemman.

Kiinnostava yksityiskohta Mobile-Reviewn artikkelissa on maininta Bluetooth 3.0 -tiedonsiirtotekniikasta. Tiedon osoittautuessa oikeaksi C7 olisi N8:n jälkeen toinen Bluetooth 3.0:aa tukeva suomalaisvalmistajan puhelin. Uuden tiedonsiirtotekniikan osalta edelläkävijänä on Samsung, jolla on markkinoilla jo kaksi sitä tukevaa mallia.

Nokia C7:n muita ominaisuuksia ovat huhujen mukaan kahdeksan megapikselin kamera, LED-kaksoissalama ja 3,5 tuuman kosketusnäyttö.

1 kommentti

  1. Liukuuko tossa c7:ssa se alkunäyttö niinku iPhonessa???

Kommentointi on suljettu!