Video: näin MeeGo pyörähtää Nokia N900:lla

Samalla kun Nokian oletetun MeeGo-puhelimen kuvat leviävät verkossa, on hyvä aika tutustua tulevan mobiilialustan käyttöliittymään ja ominaisuuksiin. Videopalvelu YouTubeen on ilmestynyt erittäin mielenkiintoinen pätkä, jossa käydään kattavasti läpi MeeGoa Nokia N900 -puhelimella. Ikävä kyllä video ei ole englanniksi, mutta se ei juurikaan menoa haittaa, sillä mukana pysyy ilman ymmärrettävääkin selostusta.

Videolla nähdään loistavasti MeeGon käyttöympäristön eri elementtejä. Pätkä antaakin hyvän käsityksen MeeGon visuaalisesta ulkoasusta, joka on ainakin tässä vaiheessa päävalikkoa lukuun ottamatta melkoisen hillitty.

Matkapuhelinvalmistaja Nokian on huhuttu työstävän omaa käyttöliittymää MeeGolle, jota tultaisiin käyttämään suomalaisvalmistajan puhelimissa. Sen toiminnasta nähtiin video elokuun alussa, mutta harmillisesti sen aitoutta ei ole pystytty todentamaan. Se on joka tapauksessa mielenkiintoista katseltavaa.

5 kommenttia

 1. hmm.. Mielenkiintoisia puhelinnumeroita kiinan pojan luettelossa…

 2. Ei hyvää päivää… Ehkä onnettomin käyttis mitä oon eläissäni nähnyt! Onkohan noi Nokian poijaat nyt ihan tosissaan tuon kanssa. Noh, onneks ei olla osakkeenomistajia.

  1. Sulla ei taida olla kaikki inkkarit kanootissa?

   1. No vähemmästäkin putoaa inkkarit kanootista kun tuollaista katsoo. Vai oletko itse tosiaan sitä mieltä että tuo viritys vaikuttaa lupaavalta? Odotin vain jotain oikeasti uutta ja toimivaa, kun on niin mielettömästi hehkutettu.a

  2. Haukotus. Enpä tiedä mistä sitä alottaisi että kertoisi jannelle mistä tässä videossa on kyse.

   Ehkäpä MeeGo ei ole sinulle kun tämä meni noin ohi.

Kommentointi on suljettu!