Samsung Galaxy S on ensimmäinen Android-puhelin virallisella DivX HD -tuella

Korealainen Samsung ilmoittaa ylpeänä, että sen Galaxy S -puhelin on nyt virallisesti yhteensopiva teräväpiirtotason DivX HD -videoiden (720p) kanssa. Se on kaikkien aikojen ensimmäinen Android-puhelin DivX HD -tuella. Virallinen tuki tarkoittaa, että laitteet on testattu ja videoiden yhteensopivuus sekä sulava toisto ovat taattuina.

Käyttäjät pääsevät nauttimaan tuesta yksinkertaisesti lataamalla videot puhelimeensa joko sisäistä tallennustilaa tai muistikorttia hyödyntäen. Puhelimen neljän tuuman Super AMOLED -näyttö yltää 480 x 800 pikselin tarkkuuteen ja antaa näin hyvät edellytykset teräväpiirtoelokuvien katseluun suoraan itse laitteesta. Jos elokuvista haluaa nauttia esimerkiksi kaveriporukan kesken, voi Galaxy S:n liittää suoraan muihin DivX-tuella varustettuihin laitteisiin kuten televisioihin.

Virallisen DivX Certified -tunnuksen ansaitsevat tuotteet käyvät läpi tarkan testiohjelman, jolla taataan laadukas DivX-kokemus. Testauksella varmistetaan lisäksi yhteensopivuus muiden laitteiden kanssa ja käyttäjien odotuksien mukainen kuvanlaatu.

MobiiliBlogin testi Samsung Galaxy S:stä on luettavissa täältä.

Lähde: Boy Genius Report