Videolla: Windows Phone 7:n kotinäkymä, kamerasovellus ja asetukset

Mobiilipiireissä hyvin tunnettu Brandon Miniman on tehnyt loistavan videokatsauksen Microsoftin tulevaan Windows Phone 7 -alustaan. Miniman käy reilussa 13 minuutissa läpi uutuusalustan kotinäkymän, kamerasovelluksen ja asetukset. Luvassa on erittäin mielenkiintoinen pätkä, joka kannattaa katsastaa juttumme lopusta.

Windows Phone 7:n kotinäkymä muodostuu live tiles -elementeistä. Ne ovat reaaliajassa päivittyviä elementtejä, jotka kertovat käyttäjälle esimerkiksi saapuneista viesteistä ja puheluista. Kotinäkymään voi lisätä myös linkkejä muun muassa yhteystietoihin ja verkkosivustoille.

Alustan kamerasovellus vaikuttaa mielenkiintoiselta ja käyttäjäläheiseltä. Sen toimintaa ei ole aiemmin juurikaan päästy ihmettelemään. Lopussa Miniman keskittyy asetuksiin ja sieltä löytyviin säätömahdollisuuksiin.

Lähde: Pocketnow.com

5 kommenttia

 1. Kylläpäs näytti hyvältä taas

  Yksi asia mietityttää, kun netistä löysin tämmöisen kuvan http://a.imageshack.us/img709/2024/home1b.png

  Tuohan on joku konsepti kuva, mutta onkohan lopullisessa versiossa mahdollisuus läpinäkyviin laatikoihin. Tuon videon perusteella ei ainakaan selvinnyt, toivottavasti olisi

  Tuossa selain testi videossa (mitä mainostetaan tuossa videolla) toi oranssit laatikot + musta pohja yhdistelmä näyttää aikas hyvältä

  1. Ei ole. Ainakaan alkuvaiheessa ei ole muuta kuin eri värivaihtoehtoja ja musta tausta. Tilanne toki voi muuttua.

   1. Kyllä valkoinen tausta on myös mahdollinen, sehän näkyy tuossa videollakin (ihan loppupuolella)

   2. Niin tosiaan! Unohdin ihan totaalisesti tuon valkoisen taustan. 😀

 2. Ei hyvää päivää… Ehkä onnettomin käyttis mitä oon eläissäni nähnyt! Onkohan noi Mikkisoftan poijaat nyt ihan tosissaan tuon kanssa. Noh, onneks ei olla osakkeenomistajia.

Kommentointi on suljettu!