ViewSonic ViewPad 7 -tabletti luottaa Android 2.2:een ja tarjoaa puhelintoiminnot

Useimmille tietokoneiden näytöistä tuttu ViewSonic on loikannut mukaan tablet-markkinoille. Yhtiö esitteli virallisesti ViewPad 7 -kosketusnäyttölaitteen, joka perustuu Google Android 2.2 -käyttöjärjestelmään.

Uutuus on valmistajan hehkutuksen mukaan ensimmäinen tabletti seitsemän tuuman kosketusnäytöllä, Android 2.2:lla ja puhelinominaisuuksilla. Laitetta kehutaan taskukokoiseksi ja kevyeksi, joten se kulkee mukana varsin vaivattomasti. Se on valmistajan mukaan ideaali käyttäjälle, joka tarvitsee verkkoyhteyden mukanaan ja haluaa hyödyntää laajaa sovellusvalikoimaa.

ViewSonic ViewPad 7:n ominaisuuksia ovat 3G-yhteydet, WiFi, A-GPS, microSD-muistikorttipaikka, VGA-kamera edessä ja kolmen megapikselin kamera takana. Kosketusnäyttö on toteutettu LED-tekniikalla.

Saatavuudesta yhtiö kertoi tässä vaiheessa vain sen, että lehdistölle testikappaleita on tarjolla lokakuussa. Uutuuden hinta tulee asettumaan korkeintaan 350 puntaan eli noin 550 dollariin.

Lähde: Engadget

3 kommenttia

  1. Millaisenkohan tabletin viewsonic olisi julkaissut jossei Apple olisi koskaan julkaissut iPhone 4:ää?

    1. No hohhoijaa! Alkaa jo kaikki nämä kopiointihöpinät jo kyllästyttämään! Jos ei saisi olla yhtään samannäköistä mikään, pitäisi olla jo vaikka minkälaista örkkiä kaikkien laitteiden.

      1. Minusta kopiopuhe on perusteltua, sillä kaikki tabletit tosiaan näyttää Ipadilta tai Iphone 4:ltä. Ei tuo kiiltävä musta etupuoli ja kromireunus ole ainut tapa tehdä tabletteja. Kännyköissä erilaisuus on nähtävissä, otetaan nyt vaikka N8 ja Iphone 4, miksei tableteissa?

Kommentointi on suljettu!