Motorola Milestone 2 yhdistää Android 2.2 -alustan ja QWERTY-näppäimistön

Elokuun alkupuolella julkistettu Motorola Droid 2 saapuu Euroopan matkapuhelinmarkkinoille nimellä Milestone 2. Puhelin yhdistää samaan pakettiin tuoreen Google Android 2.2 -alustan, nelirivisen QWERTY-näppäimistön ja 3,7 tuuman kosketusnäytön, jonka tarkkuus yltää aina 480 x 854 pikseliin asti. Uutuus rantautuu myyntiin viimeisen vuosineljänneksen aikana.

Motorola Milestone 2 on GSM-yhteyksin varustettu versio Droid 2:sta. Sen ominaisuuksia ovat 3G, viiden megapikselin kamera, GPS, WiFi, Bluetooth, kahdeksan gigatavun sisäinen tallennustila, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja microSD-muistikorttipaikka. Puhelimen jouhevuudesta huolen pitävät yhden gigahertsin suoritin ja 512 MB:tä RAM-muistia. Mukana on lisäksi 720p-tason videokuvaus, joka ei kuulu jenkkiversion ominaisuuksiin.

Googlen mobiilialustaa koristamassa on Motorolan oma Motoblur-käyttöliittymä. Se helpottaa valmistajan mukaan viestien ja sosiaalisten palveluiden hallintaa. Käyttäjä voi päivittää statuksensa useisiin palveluihin yhdestä paikasta sekä tuoda ystävien viestit työpöydälle muunneltavien widget-minisovelluksien avulla.

Kokoa Milestone 2:lla on 116,3 x 60,5 x 13,7 millimetriä ja se painaa 169 grammaa.

Lähde: Engadget