Väite: Applelta muutoksia iPhone 4:n antenniin, korjattu malli markkinoille syyskuun lopussa

Meksikolaisen teleoperaattori Telcelin johtajistoon kuuluva Marco Quatorze on laukonut julkisuuteen mielenkiintoisen lausunnon. Quatorzen mukaan Apple tuo markkinoille syyskuun lopussa uuden version iPhone 4 -puhelimestaan, jossa kohuttu antenniongelma on korjattu kokonaan.

Lausunnon mukaan uusittu versio saapuisi myyntiin samalla, kun Apple lopettaa ilmaisten suojakoteloiden jakelun iPhone 4 -puhelimen omistajille. Asiakkailla on mahdollisuus saada uuteen puhelimeen maksuton suojakotelo, joka estää kuuluvuuden heikkenemisen, vaikka vasemmassa laidassa oleva antenni peitettäisiin kädellä. Niiden jakelu ollaan kuitenkin lopettamassa syyskuun 30. päivä.

Marco Quatorzen lausunnon todenperäisyyttä on vaikea arvioida. Apple kertoi lehdistötilaisuudessaan kuukausi sitten, että suojakotelo on väliaikainen ratkaisu ja ongelman tutkimista jatketaan edelleen. Olisi kuitenkin varsin yllättävää, jos uudistettu versio todella julkaistaisiin. Miten nykyiset asiakkaat tulisivat tähän suhtautumaan?

Lähde: MacRumors

4 kommenttia

  1. Jaa, ne on pistäneet uuden Antenni insinöörin heti töihin. No miksi ihmeessä sitä pittää korjata jos vika on kerran käyttäjässä joka pitää puhelinta ”väärin” kädessään?

  2. Mjoono samaa kapistustahan iPhonettajat ostelevat vuoden välein, joten onko tämä nyt niin erityisen mahdoton skenaario … 😉

    Nojoo, kuittailut sikseen. Mielestäni on toisaalta hyvä että Apple korjaa tämän fiban, mutta toisaalta Suomessa ongelma ko. kapistuksen kanssa ei ole niin paha. Samalla tuntuu että laitteen jo ostaneet vaativat rahojaan takaisin tai vaihtoa uudenpaan versioon. Mielestäni tässä on melkoisen sotkun ainekset tekeillä, ellei Apple tietenkin lastaa seuraavaa mallia täyteen jotain erikoisominaisuuksia joita kansa odottaa taas kieli pitkällä. 🙂

    1. Enpähän nyt loppujen lopuksi tiedä, että onko antennin kanssa pahemmin ongelmia. Ehkä jotain kuuluvuuden tippumista, mutta vissiin puhelut eivät loppujen lopuksi katkeile sen usemmin kuin muillakaan iPhoneilla.

Kommentointi on suljettu!