Modernit mobiiliselaimet vastakkain: iOS 4, Windows Phone 7 ja Android 2.2

Toimivasta ja käyttäjäystävällisestä verkkoselaimesta on kehittynyt kalliimman hintaluokan älypuhelinten yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Tällä osa-alueella ovat yleisesti menestyneet hyvin ainakin Apple ja Google, joiden mobiiliselaimet kuuluvat ehdottomasti markkinoiden parhaimmistoon. Miten kilpailussa selviää tulevan Windows Phone 7:n Internet Explorer -selain? Se selviää katsomalla Pocketnow.comin videovertailu.

Video lähtee käyntiin Windows Phone 7:n selaimen käsittelyllä, jonka suurimpiin miinuksiin kuuluvat ainakin testiversiossa HTML5– ja Flash-tukien puute. Tässä vaiheessa on epäselvää, ehtiikö kumpikaan tuista loppuvuodesta julkaistavaan versioon.

Puolenvälin paikkeilla pöydälle ilmestyvät iPhone 4 ja Nexus One, joiden selaimia verrataan LG:n prototyypissä pyörivän Windows Phone 7:n verkkoselaimeen. Microsoftin mobiiliselain ei vielä pärjää kilpailijoilleen nopeudessa, mutta alustan lopullisessa versiossa tilanne voi olla jo toinen, sillä kauas se ei niistä nopeuden osalta jäänyt.

Lähde: Pocketnow.com