MobiiliBlogin videokatsauksessa Samsung B7722

Korealaisen Samsungin uutuuspuhelimet jatkavat vahvaa edustustaan MobiiliBlogissa. Kesän aikana testissä kävivät huippumallit Wave ja Galaxy S, joiden ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa tehokas suoritin ja Super AMOLED -näyttö. Tällä kertaa katsauksessa on Samsung B7722, jonka erikoisuutena on kaksi SIM-korttipaikkaa.

Samsung B7722 on ensimmäinen johtaviin matkapuhelinvalmistajiin lukeutuvan yhtiön julkaisema kosketusnäytöllinen Dual SIM -puhelin. Se mahdollistaa molempien korttien yhtäaikaisen käytön, joka tarkoittaa, että puheluita voi vastaanottaa kummastakin liittymästä. Pääkortiksi valittu liittymä voi hyödyntää 3G-yhteyttä, mutta sivuliittymän tulee tyytyä GSM-verkkoon.

Puhelimen teknisiä ominaisuuksia ovat HSDPA, WiFi, Bluetooth, viiden megapikselin kamera, LED-salama, FM-radio ja microSD-muistikorttipaikka. Kosketusnäyttö on 3,2 tuumaa ja yltää 240 x 400 pikselin tarkkuuteen. Näyttö on toteutettu resistiivisellä tekniikalla.