Motorolan uusi Android-puhelin on suojattu pölyltä, naarmuilta, iskuilta ja vedeltä: Defy

Amerikkalainen Motorola tuo markkinoille kosketusnäytöllisen älypuhelimen, joka kestää kilpaveljiään kovempaa käsittelyä. Motorola Defy perustuu Google Android 2.1 -alustaan ja saapuu Euroopan markkinoille Milestone 2 -mallin tavoin loka-joulukuussa.

Uutuus täyttää IP67-sertifikaatin määritykset. Se on suojattu pölyltä, naarmuilta, iskuilta ja vedeltä. Puhelin selviää vaivatta esimerkiksi veteen upottamisesta, kunhan laitetta ei viedä metriä syvemmälle ja pidetä vedessä puolta tuntia kauempaa.

Motorola ei ole kestävyysominaisuuksia painottaessa unohtanut puhelimen muuta tekniikkaa. Mukana on mukava määrä ominaisuuksia, jotka ovat yleensä tämän kategorian puhelimissa harvinaista herkkua. Puhelimesta löytyy 800 megahertsin OMAP 3610 -suoritin, viiden megapikselin kamera, LED-salama, Bluetooth, A-GPS, HSDPA, WiFi b/g/n, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja microSD-muistikorttipaikka.

Näyttö on kooltaan 3,7 tuumaa ja yltää 480 x 854 pikselin tarkkuuteen. Sen suojana on muun muassa Dell Streak– ja Nokia N8-laitteista tuttu Gorilla Glass -lasi, jonka kestävyyttä voi ihailla täällä.

Lähteet: Engadget & Motorola

2 kommenttia

  1. Hienoa kun Motorola on noussut pohjamudista laitevalmistajana ja on esitellyt/tuonut markkinoille varteenotettavia ja kiinnostavia puhelinmalleja.

    Tästä löytyy tosin vain 800 MHz:n suoritin, joten puhelimeen ei koskaan tule Android 3.0 päivitystä, sillä sen minimivaatimus on 1 GHz.

  2. Toisaalta keille nämä kestävyyspuhelimet usein myydään? Perustyypeille joilla on vaikkapa vaativa työ, tai sitten jälkikasvulle kun vanhemmat pelkäävät että laitteet menevät rikki.

    Lopputulos: kestävyyspuhelimia haluavat eivät vaadi huippuominaisuuksia. Itse voisin olla jopa sitä mieltä että tämä on turhan kehittynyt malli ja siksi veikkaan että nimeämäni kaksi kohderyhmää eivät innostu tuotteesta. En usko että tämä malli menestyy hyvin.

Kommentointi on suljettu!