Applen iOS 4.1 -päivitys käyttäjien ladattavissa

Matkapuhelinvalmistajanakin tunnettu Apple on tuonut iPhone-käyttäjien saataville uuden version iOS-käyttöjärjestelmästään. Nyt julkaistua iOS 4.1 -päivitystä voidaan pitää melkoisen merkittävänä, sillä se sisältää yleisten korjausten ohella myös täysin uusia ominaisuuksia.

Eräs iOS 4.1:n tärkeimmistä uudistuksista on Game Center -ominaisuus, josta Apple puhui ensimmäisen kerran jo huhtikuussa demotessaan mobiilialustansa neljättä versiota, joka tuolloin vielä tunnettiin nimellä iPhone OS 4.0. Nyt Game Center on vihdoin todellisuutta ja pelaajat pääsevät nauttimaan sosiaalisista ominaisuuksista. Käyttäjät voivat muun muassa haastaa kavereita otteluihin sekä pitää kirjaa ennätyksistä ja saavutuksista.

Lisää sosiaalisuutta tarjoaa tuki iTunes 10 -sovelluksessa esitellylle Ping-palvelulle. Se mahdollistaa ystävien musiikkitottumusten ja suosikkiartistien seuraamisen.

Tuoreen iPhone 4 -puhelimen omistajat pääsevät iOS 4.1 -päivityksen myötä hyödyntämään laitteen kameraa aikaisempaa paremmin. Puhelimella pystyy jatkossa lataamaan HD-tason videoita suoraan YouTube– ja MobileMe-palveluihin sekä kuvaamaan HDR-kuvia.

iOS 4.1 on yhteensopiva iPhone 3G-, iPhone 3GS– ja iPhone 4 -mallien kanssa. Sen lataaminen onnistuu tietokoneella iTunes-sovelluksen välityksellä.

5 kommenttia

  1. Tulipa latailtua. Ensin ajattelin, että eipä tämä omaan 3gs tarjoa mitään kiinnostavaa, mutta tuli rekisteröityä game centeriin ja tsekattua applen game center esittelysivu. Täytyy kyllä sanoa, että jos tämä tulee toimimaan niin hyvin kun kuvittelee niin tämä tulee olemaan todella kova juttu pelaajien keskuudessa ja nostaa mobiilipelaamisen ihan uudelle tasolle.

  2. Mut siis eiks tota saa ’over-the-air’isti ladattuu? Pitääks se iTunesin kautta ihan Winillä/Macilla lataa :S?

  3. Ei mitään innostusta itsellä tuohon game centeriin, kun angry birdsiä kummosempaa ei tule pelailtua. Mitään muutakaan mielenkiintoista tuo ei taida tuoda tullessaan 3Gslle, kun tuen ohjata bluetoothilla seuraavaa ja edellistä kappaletta suoraan kuulokkeista jos tämä nyt sitten Jabra Halon kans toimii. Tähän asti se on ainaki ollu turhauttavaa aina kaivaa puhelinta taskusta.

    Ehkä HDR kuvaus tulee jossain vaiheessa mahdolliseks myös 3Gsn JB kautta, mutta ei mitää kiirettä tuota lähtee lataileen.

  4. Näin 3G:n omistajana päivityksessä parasta antia on suorituskyvyn paraneminen. Nelospäivitys kun teki vanhasta kunnon 3G:stä melkoisen matelijan. Eipä siis tarvitsekaan siis downgreidata softan kolmosversioon!

  5. Samat sanat. Tuntuu pelittävän 3G:ssä hyvin,
    ilman pätkimistä.

Kommentointi on suljettu!