Samsungin ja Asusin tulevat WP7-puhelimet levisivät verkkoon

Elektroniikkayhtiö LG ehätti ensimmäisenä valmistajana julkistamaan Windows Phone 7 -puhelimensa, mutta esimerkiksi Samsungin virallistusta odotetaan edelleen. Korealaisjättien lisäksi Microsoftin uuden sukupolven mobiilialustaa on tukemassa HTC sekä tuoreiden tietojen perusteella myös Asus.

Yllä esiintyvässä kuvassa nähtävä puhelin muistuttaa erittäin paljon elokuussa nähtyä Windows Phone 7 -puhelinta, jonka nimeä ei tuolloin tiedetty. Nyt laitteen viralliseksi mallimerkinnäksi on vahvistumassa GT-i8700. Puhelimen ominaisuuksista tiedetään ainoastaan se, että sisäistä tallennustilaa löytyy kahdeksan gigatavua sekä mukana on kamera LED-salamalla.

Toisena uutena Windows Phone 7 -laitteena verkkoon on levinnyt Asusin prototyyppi. Tässä vaiheessa on epäselvää, kuinka lähellä lopullista myyntituotetta Asusin puhelin on. Laitetta pääsee ihmettelemään videolla juttumme lopussa.

Lähteet: UnwiredView & Engadget

1 kommentti

  1. Tässä vaiheessa ei voi kommentoida vielä muuta kuin sen, että Samsungin erittäin asiallinen WP7-luuri tulee myös Suomeen ennen joulua.

    Stay tuned…

    PS: Liikkeellä on myös Samsung tekemä ”brick” eli kehittäjille suunnattu testipuhelin, joka on todellakin hyvin erilainen kuin varsinainen tuotantopuhelin.

Kommentointi on suljettu!