Kuvakaappauksia webOS:n kakkosversiosta levisi nettiin

Palmin entinen toimitusjohtaja ja nykyisin HP:n leivissä työskentelevä Jon Rubinstein kertoi jo heinäkuussa, että webOS-alustan kakkosversion voidaan odottaa saapuvan markkinoille kuluvan vuoden aikana. Kehitystyö näyttää olevan hyvässä vauhdissa, sillä verkkoon on levinnyt ensimmäinen sarja kuvakaappauksia webOS 2.0 -versiosta.

Nyt vuotaneet kuvat eivät lupaa kovinkaan merkittäviä muutoksia visuaaliseen ilmeeseen. Pieniä muutoksia siellä täällä on kuitenkin havaittavissa, mutta jo ennestään modernia käyttöliittymää ei ole lähdetty muuttamaan radikaalisti. Toivottavasti uusiin ominaisuuksiin on panostettu sitäkin enemmän.

Alustan sisäisistä uudistuksista ei tässä vaiheessa tiedetä oikeastaan mitään. Kuvista paljastuu, että mukaan on tuotu tuki Applen MobileMe-palvelulle, mutta on epäselvää millä tasolla sitä tuetaan. Suosittu tiedostojen säilytyspalvelu Dropbox näyttää myös olevan tuettuna webOS 2.0:ssa.

Lähde: UnwiredView

4 kommenttia

  1. Hyvännäköinen, kyl se ero on vaan huikea ku vertaa esim tuota sovellusnäkymää N8 aneemiseen sovellusvalikkoon. Huomaa heti, että tässä on ollut ammattilaiset asialla.

  2. Hieno! Meegon toiminnallisuus on aika suoraan kopsattu tuosta + lisätty jotain.
    Ja Meego on avoin eli valitsen Meegon! 😀

Kommentointi on suljettu!