Ovi Blog tuo Nokia-uutiset suoraan puhelimeen

Nokia on tuonut käyttäjien ladattavaksi ilmaisen Ovi Blog -sovelluksen, joka kokoaa yhtiötä koskevat uutiset ja tiedotteet selkeästi yhteen paikkaan. Sovellus on yhteensopiva Nokian kosketusnäytöllisten Symbian-puhelinten kanssa ja sen voi ladata Ovi Store -ohjelmistokaupasta.

Ovi Blog kokoaa Nokia-uutiset muun muassa Nokia Conversations– ja Ovi Blog -sivustoilta sekä tiedottaa tulevista tapahtumista. Mukaan on tuotu myös Twitter-tuki, joten viimeisimmät valmistajaa koskevat tweetit löytyvät kätevästi samasta paikasta uutisten kanssa. Tweettien jakaminen omille seuraajille onnistuu suoraa Ovi Blog -sovelluksesta.

Suora latauslinkki Ovi Store -kauppaan.

1 kommentti

  1. Miksei tuota voi saada N97:lle??? En voi ymmärtää tätä Nokia touhua, ehkä ne vaan haluaa todistella asiakkailleen, että N97 oli täysi floppi ja buginen romu.

Kommentointi on suljettu!