Nokia C6 (C6-01) tarjoaa Symbian^3:n uudistukset kompaktissa ja kohtuuhintaisessa paketissa

Maailman suurin matkaviestinvalmistaja Nokia esitteli tänään käynnistyneillä Nokia World -messuilla kalliimman hintaluokan E7– ja C7-mallien lisäksi myös hieman edullisempaan kategoriaan sijoittuvan C6-puhelimen (C6-01). Se on yhtiön huokein Symbian^3-puhelin, sillä sen veroton myyntihinta on ainoastaan 260 euroa. Puhelimen odotetaan rantautuvan kauppoihin vielä kuluvan vuoden aikana.

Suomalaisvalmistaja markkinoi uutuutta pienenä ja tyylikkäänä älypuhelimena. Sen materiaaleja ovat muun muassa lasi ja ruostumaton teräs. Kokoa laitteella on 103,8 x 52,5 x 13,9 millimetriä ja se painaa 131 grammaa.

Nokia C6-01:n ominaisuuksia ovat HSDPA, HSUPA, WiFi b/g/n, A-GPS, Bluetooth 3.0, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, microSD-muistikorttipaikka, FM-radio, kahdeksan megapikselin kamera, LED-kaksoissalama ja 720p-videokuvaus. Kosketusnäyttö on 3,2 tuumaa, nojaa AMOLED-tekniikkaan, kykenee 640 x 360 pikselin tarkkuuteen ja hyödyntää ulkonäkyvyyttä parantavaa Nokia ClearBlack -teknologiaa.

11 kommenttia

 1. ei pahan hintainen ominaisuuksiinsa nähden. näkisin tässä potentiaalisen seuraajan nokian 5800 puhelimelle 🙂

  1. Toimmikohan vihreästä luurista vastaaminen, N97 minissähän pitää sutia sormella epätoivoisesti kun näppäinlukko päällä. Tämä sutimis vastaaminen on yksi surkeimpia ominaisuuksia mitä puhelismista löytyy.

 2. hyvä puhelin hinta suhteestaan.tehoa on yhtä paljon kuin N8 ja vähän enemmän.tehoa on plajon 260mb ram muistia eli keskus muisti.ja 1000mb read and write muistia eli puhein on nopea purkamaan zip tiedostoja esim.jos katsoo elokuvia
  niin ei lagi leffat.nopea 680 hz prosessori ARM 11. hyvä kapula. parempi on vain N9 joka tuleva on 2011Q3

  1. Öh. Mitä luen? Liikaa ES?

   Tätä luuria saa jo tilattua ulkomailta, alimmillaan 280 eskoa ilman postikuluja.

 3. joo tommonen ois kiva mut onko se liian pieni ja kestääkö lasi kunnolla ja naarmuuntumatta mut ehdoton plussa on metalli kuoret nii ei naarmuunnu….toivotaan et symbia ei petä

  1. tuli täs äskettäin nähtyy ja hiema kokeeltua ja hieman pieneltähän tuo vaikutti ja kyllä se kestävän tuntuunen oli

Kommentointi on suljettu!