Video: Ensikäsittelyssä tuore Nokia E7

Tämän vuoden Nokia World -tapahtuman mielenkiintoisinta antia oli ehdottomasti bisneskäyttäjille suunnatun Nokia E7 -puhelimen julkistus. Se on laadukkaista materiaaleista rakennettu kosketusnäyttöpuhelin, josta löytyy nelirivinen QWERTY-näppäimistö. Puhelin saapuu kauppoihin loppuvuoden aikana 495 euron verottomaan hintaan.

Useiden verkkosivustojen toimitukset ovat päässeet hiplaamaan uutuutta Lontoon Nokia World -messuilla. Tähän juttuun on koottu esikatsausvideot Engadget-, UnwiredView– ja PhoneArena-sivustoilta. Pätkien kautta pääsee hieman tutustumaan uutukaisen rakenteeseen ja ohjelmistopuoleen.

Nokia E7:n tärkeimpiä ominaisuuksia ovat neljän tuuman AMOLED-kosketusnäyttö, 16 gigatavun sisäinen tallennustila, Bluetooth 3.0, kahdeksan megapikselin kamera ja tuki USB On-the-Go -tekniikalle. Näyttö on varustettu Nokia ClearBlack -teknologialla, joka parantaa sen näkyvyyttä ulkotiloissa.

http://www.viddler.com/explore/engadget/videos/1820/

10 kommenttia

 1. Arghhh! Miksi nokia ei voi valita oikeasti englantia puhuvia esittelijöitä. Hävettää olla suomalainen kun esittelijä puhuu ”englantia”, ”full kverti”, ”touttali”.

  1. Olet vain tyypillinen suomalainen joka varmaan pelkää itse puhua englantia. Ihan oikesti, suomalaisten lausuntaa pidetään yleisesti maailmalla varsin hyvänä, mutta suomalaiset muistavat aina vähätellä itseään.

 2. No mitä hiton väliä miten sitä ääntää! Pointti varmasti tulee selväksi.. Joku Sebastien Loeb puhuu aivan helvetin huonoa englantia, ja silti sitä varmaan pidetään vaan särmikkäänä ja karismaattisena englantina!

 3. jagkantalarengelska – ootko ikinä ajatellu… Ruotsalaiset puhuu laulaen, Ranskalaisten engannin ääntäminen on ihan hirveetä (niinkuin ranska itsessäänkin), Intialaiset niinku Apu Nahasapeemapetilo Simpsoneista, Saksalaiset kun Arska ”I’ll be back” ym… Ei siinä oo mitään hävettävää suomalaiset sönkkää omalla kauniilla aksentillaan , kun kerta kaikki muutkin antaa mennä 🙂

  PS. Sitäpaitsi maailman puhutuin kieli on huono englanti 😉

 4. Aika jämältä toikin vaikuttaa. Saa nähdä toipuuko Nokia koskaan näistä.

 5. Toi vika video antaa hyvää kuvaa siitä että Nokia on onnistunut tekemään ulkotiloissa toimivan AMOLD -näytön, aika lostavasti sai selvää ja tuo on kuvattua materiaalia. tämä E7 on mun silmissä kyllä yks Nokian onnistuneimpia paketteja näin ominaisuus ja ulkonäkökantilta.

  1. Se CBD vaikuttaa kyllä kätevältä! Ja Engadgetin mukaan toistaa värit superhyvin. Periaatteessa kai AMOLED-näytön hyödyt (alhainen virrankulutus, huippuhyvä kontrasti ja syvät mustat) ilman haittoja (huono näkyvyys ulkona).

 6. Erinomaiselta vaikuttaa. Ottaisipa työnantaja nyt pian jonkun noista uusista Symbian ^3 puhelimista työsuhdepuhelinvalikoimaansa.

 7. Saas nähä miten noissa uutukaisissa on akunkeston laita. Itsellä 2v vanha e71 ja akku kestää yli arkiviikon. Minä arvostan sitäkin ominaisuutta.

 8. vit#u se o iha sama minkä laista englantia ne puhuu , ny voi haukkua vaa siitä et puhuisivat suomee

Kommentointi on suljettu!