Nokia C3 Touch and Type (C3-01) yhdistää perusnäppäimistön kosketusnäyttöön

Nokia on esitellyt markkinoille toisen Touch and Type -sarjaan kuuluvan puhelimen. Elokuussa julkistettu X3 Touch and Type sai eilen Nokia World -messuilla kaverikseen C3 Touch and Type -mallin. Se on perinteisellä numeronäppäimistöllä ja kosketusnäytöllä varustettu Series 40 -ohjelmistoalustaan pohjautuva kännykkä.

Uutukaisen esikuvia muotoilullisesti ovat sellaiset klassikkomallit kuten 6700 classic ja 6300. Tämä antaa käyttäjille tutun tunteen ja helpottaa vanhan puhelimen vaihtamista uuteen. Modernina elementtinä on kosketusnäyttö, joka tekee muun muassa verkkoselaimen ja musiikkisoittimen operoimisesta aikaisempaa jouhevampaa. Laitteen runko on rakennettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä.

Nokia C3-01 tarjoaa hintaansa nähden kattavat yhteydet. Mukana ovat HSDPA, HSUPA, Bluetooth 2.1 ja WiFi b/g/n. Sen muita keskeisiä ominaisuuksia ovat 2,4 tuuman kosketusnäyttö (240 x 320 pikseliä), microSD-muistikorttipaikka, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, viiden megapikselin kamera ja salamavalo. Mielenkiintoisena yksityiskohtana mainittakoon vielä tuki yhtiön uusista huippumalleista tutulle USB On-the-Go -tekniikalle.

Uutukainen rantautuu kauppoihin loka-joulukuussa 145 euron verottomaan hintaan.

Lähde: Nokia Conversations

3 kommenttia

  1. Kuinkahohan toi kosketuspinta kestää kolhuja ja naarmuutuukohan se kuinka helposti? Onko tässä ihan normaali RDS-radio? Vai mitä tää tarkottaa: ”FM-stereoradio (87,5–108 MHz / 76–90 MHz), jossa RDS-tuki”. Ihan siistin näkönen. Lähteeköhän alle 200€?

  2. Tein ison virheen ja ostin C3-01n. Gigantissa ei tietty ehdi tutustua luuriin kunnolla, mutta sitten kotona ajan kanssa. Ja luuri on jokseenkin kelvoton. Omani on joku maanantai kone, kun siinä ei ole ollut kun vikoja. 1,5 kk ja luuri toistamiseen huoltoon. Kamera on kuin huono 2 megan, vaikka pitäisi olla 5 megapix. Valikot hitaita ja asetuksista puuttuu tiettyjä pikku ominaisuuksia, jotka ovat totutusti halvemmissakin Nokian luureissa. Vajaa pari sataa hintaa, ÄLKÄÄ OSTAKO. samalla rahalla saa paljon parempaa eri merkeiltä. LG, Samsung jne. NOKIAN C3-01 ON TÄYSIN KELVOTON!!!!!

  3. Kyllä tuo ihan ookoo on, ei kyllä mitenkään erityinen. Hintaa on vähän liikaa melkein norm. puhelimesta. En suosittele niin hirveän paljon tuota. Ei ole kuitenkaan mikään surkea puhelin.

Kommentointi on suljettu!