ViewSonicin Android-tabletti videolla

Elokuun lopussa julkistettu ViewSonic ViewPad 7 on Samsungin Galaxy Tabin tavoin seitsemän tuuman kosketusnäytöllä varustettu Android-pohjainen tabletti. Se rantautunee kauppoihin viimeisen vuosineljänneksen aikana. Hinta nousee valmistajan mukaan korkeintaan 550 dollariin, joten se on huomattavasti Galaxy Tabia edullisempi.

ViewSonic ViewPad 7:n ominaisuuksia ovat 3G-yhteydet, WiFi, A-GPS, microSD-muistikorttipaikka, VGA-kamera edessä ja kolmen megapikselin kamera takana. Ohjelmistopuolelta löytyy Android 2.2 ja tehoista vastaa 600 megahertsin suoritin.

Verkkosivusto IntoMobilen toimitus on päässyt tutustumaan uutuuslaitteeseen pikaisesti. Tuloksena on syntynyt videoesittely, jossa tarkastellaan laitteen rakennetta ja ohjelmistoa.

4 kommenttia

  1. Onpa design lainattu melko selvästi iPhone 4:sta.

    1. Ja iPhone 4:n design on lainattu Nokia N78 -puhelimesta.

    2. Kaikki tabletit tuntuu olevan Iphone 4, 3GS tai Ipad kopioita. Jotain kekseliäisyyttä kiitos

Kommentointi on suljettu!