Samsung Media Hub tuo elokuvat Galaxy-laitteisiin

Media Hub on korealaisen matkapuhelinvalmistaja Samsungin uusi palvelu, joka saapuu ensimmäisenä Yhdysvaltojen markkinoille. Kyseessä on palvelu, jonka kautta käyttäjät voivat ostaa mobiililaitteisiinsa elokuvia ja tv-sarjoja. Samsung Media Hub tukee Galaxy-sarjan laitteita kuten Galaxy S -puhelinta ja Galaxy Tab -tablettia.

Palvelu tarjoaa tuoreimpia televisiosarjoja sekä elokuvia. Sisältö on optimoitu mobiililaitteita varten ja katselukokemuksen kehutaankin olevan huippuluokkaa. Sisältöä Media Hubiin tulevat aluksi tarjoamaan ainakin MTV, NBC Universal, Warner Brothers ja Paramount. Lisää sisällöntuottajia on luvassa Samsungin mukaan lähiaikoina.

Ostamisen ohella sisältöä voi myös vuokrata. Ostetut elokuvat ja sarjat on katsottavissa kaikkiaan viidessä eri laitteessa, joten esimerkiksi jokaisen perheenjäsenen ei tarvitse tuhlata rahaa jo ostettuun sisältöön. Tarkkaa tietoa hinnoista ei vielä ole, mutta Samsung lupailee niiden olevan kilpailukykyisellä tasolla.

Lähteet: Engadget & IntoMobile