Apple tuo langattoman tulostuksen iPhonelle ja muille iOS-laitteille

Amerikkalainen Apple kertoo tuovansa langattoman tulostuksen mahdollistavan AirPrint-ominaisuuden iPhone-, iPod Touch– ja iPad-laitteille. Uusi ominaisuus tulee käyttäjien saataville marraskuussa, jolloin yhtiö aikoo julkaista iOS 4.2 -päivityksen mobiililaitteilleen.

Applen kehittämän AirPrint-toiminnallisuuden myötä valmistajan mobiililaitteista voidaan tulostaa tekstiä, kuvia ja grafiikkaa suoraan WiFi-verkon yli. Yhtiön mukaan AirPrint löytää automaattisesti lähiverkossa olevat printterit ja tekee näin ollen tulostamisesta vaivatonta. Helppokäyttöisyydestä kertoo myös se, että käyttäjän ei tarvitse asentaa erillisiä ajureita tai tehdä ylimääräisiä asetuksia ominaisuuden hyödyntämiseksi.

AirPrint on suunniteltu toimimaan aina edullisemman hintaluokan tulostimista toimistojen lasertulostimiin asti. Ensimmäisenä iOS-laitteiden langatonta tulostusta tukevat HP:n ePrint-ominaisuudella varustetut printterit.

Lähde: Apple

2 kommenttia

  1. WAU! Tämähän ei muilla olekaan ollut kuin muutaman vuoden…..

    1. Vuoden ollu ainakin vastaava toiminto iphonella, paha sanoa mistä asti tuo on onnistunut, kun en oo sen pidempään omistanu.

Kommentointi on suljettu!