Nokia: N8:n toimitukset käyntiin aikataulun mukaisesti syyskuun lopussa

Matkapuhelinvalmistaja Nokia ei ole lykännyt verkossa liikkuneista huhuista huolimatta N8-mallin toimituksia lokakuulle. Yhtiön viestinnästä kerrotaan, että laitteen toimitukset pyörähtävät aikaisempien tietojen mukaisesti käyntiin syyskuun lopussa.

Kuluttajat pääsevät uutuuspuhelimen kimppuun lokakuussa. Tässäkin suhteessa kaikki menee suunnitelmien mukaan, sillä puhelimien siirtyminen tehtailta jälleenmyyjille ja sitä kautta kuluttajille vie aikansa. Yhtiössä luvataan, että Nokian omasta kaupasta laitteensa ennakkotilanneet saavat N8:n käsiinsä lokakuun aikana.

Tänään on ollut liikkeellä hieman virheellistä tietoa Nokia N8:n toimituksista. Nokia N8 laitteen toimitusten odotetaan edelleen alkavan ja ensimmäisten toimitusten lähtevän tehtaalta kolmannen neljänneksen loppuun mennessä. Kuten yleensäkin, tuotteet tulevat kuluttajien käsiin hieman eri aikoihin, markkinoista ja operaattoreista riippuen”, kertoi Mona Kokkonen Nokian viestinnästä ja jatkoi ”Tämän aamun uutisointi on saanut alkuunsa ennakkotilauksista: olemme kertoneet ennakkotilaajillemme, jotka ovat tilanneet Nokia N8:n Nokian online-kaupan kautta, että he saanevat laitteen käsiinsä lokakuun aikana. Siitä, kun tuote lähtee tehtaalta menee siis jonkin aikaa siihen, kun tuote on ennakkotilaajien käsissä, ja tämän halusimme ennakkotilaajille proaktiivisesti kertoa. Toimitusten odotamme edelleen alkavan syyskuun loppuun mennessä, kuten aiemmin olemme sanoneet.

11 kommenttia

 1. Blogin pitäjä voisi ottaa Opera Mobile 10:n arvosteluun. On meinaan sen verran hieno sovellus Symbian 5.0 ja S^3 luureille. 🙂

 2. Tuostahan voisi päätellä että puhelimen saisi lokakuun alkupäivinä, mutta
  tällä nokian sivulla
  http://n8ensikosketus.nokia.fi/kuvaaminen
  on laskuri jossa on 23 päivää N8 julkaisuun. Menee tuonne lokakuun puoliväliin, eli taas myöhästyy parilla viikolla.

 3. Eli Nokia nyt ”proaktiivisesti” kaunistelee tätä hommaa… Eivät siis alunperin muistaneet kertoa että (kalliilla ostaneiden ennakkotilaajien) puhelimet siis alkavat rullaamaan syyskuun viimeisellä minuutilla tehtaasta ulos, joka tarkoittaa sitä että tuotteet eivät ole perillä vielä syyskuun lopussa.

  Itse olin innoissani ostamassa N8:a mutta tämä Nokialle tyypillinen pelleily on jälleen kovin luoltaantyöntävää. Uskon että kuluttajalle järkevällä hinnalla myyvät nettikaupat saavat toimitukset alkamaan vasta lokakuun lopussa tai marraskuun puolella, jos asiat menee näin niin ainakin allekirjoittaneen taskuun luikkii HTC Desire HD.

 4. Eiköhän se pienempi paha ole vähän viivästyttää, kuin tuoda markkinoille tuote, jonka käytössä voisi ilmetä ongelmia. Luulisin että tuolla tavalla suurin osa puhelinvalmistajista toimisi, tosin tietty aina lupausten venyminen on harmillista.

 5. Onko kellään tietoa missä nämä N8-luurit kasataan. Onko useampia maita vaiko kenties Suomen Salo ainoana tehtaana, jossa maailman laajuisesti luurit kasataan.

 6. Taitaa olla ympäri maailmaa. Ei Salon ”pikku tehdas” ehitisi millään kaikkea tekemään. Intiaan ja kiinaan on menossa varmaan melko isot määrät ennakkotilauksia.

 7. Eikö Nokia myös ilmoittanut, että N8:n ennakkotilaukset ovat yllättäneet, eli voipi olla ettei Nokia ollut varautunut näin suureen kysyntään. 🙂

  Itse en tuota ennakkotilaus-vimmaa ole oikein ymmärtänyt, varsinkin kun kyseessä on Noksun Symppari luuri, niin eka softapäivitys kannattaa ainakin odottaa 😀 N8:lle on huhuttu ensimmäistä softapäivitystä marraskuussa. Olisi ikävä avata laatikko, laittaa laite tulille ja huomata että yläkulmassa on on perus ”uusi viesti” ilmoitus bugi. :]

 8. Pisti kyllä nauramaan toi Mikkiksen linkittämä video, esittelijä toteaa 8:n epäonnistuneen zoomausyrityksen jälkeen ”It’s so smooth”. 😀

Kommentointi on suljettu!