Nokia tavoittelee miljardia uutta Internet-käyttäjää

Nokia X3 Touch and Type

Maailman johtava matkapuhelinvalmistaja Nokia kertoi hiljattain päättyneillä Nokia World -messuilla kovista tavoitteista mobiilin Internetin osalta. Yhtiön strategiana on tuoda mobiili Internet miljardin uuden käyttäjän ulottuville. Tähän pyritään laajalla Ovi-palveluvalikoimalla sekä kehittyville markkinoille suunnatuilla puhelimilla.

Yhä useampi ihminen tulee mukaan tietoyhteiskuntaan käyttäen matkapuhelinta eikä tietokonetta”, Mary McDowell totesi. ”Koska maailman ihmisistä noin 80 prosenttia asuu matkapuhelinverkon käyttöalueella, matkapuhelin tarjoaa monille tietokoneen käyttöä muistuttavan ensituntuman tietoverkkoon.

Yhtiö laajensi hiljattain edullisten Series 40 -puhelintensa sarjaa uusilla Touch and Type -puhelimilla, jotka yhdistävät perinteisen numeronäppäimistön ja kosketusnäytön. Ne tuovat lisäksi käyttäjien ulottuville laajan yhteysvalikoiman sekä tarjoavat pääsyn Ovi Kaupan sovellus- ja pelivalikoimaan.

Nokian Mobile Phones -yksikköä johtavan Mary McDowellin mukaan älypuhelimista tuttujen palveluiden ja sovellusten merkitys myös perinteisissä puhelimissa kasvavat.

Aiemmin vain älypuhelimiin liitettyjen uudenlaisten palvelujen ja tehokkaiden ohjelmien merkitys kasvaa myös perinteisten matkapuhelinten puolella. Otamme käyttöön kohdistettuja palveluja, jotka vastaavat kuluttajien yhteyksiä, tiedonsaantia ja hintaa koskeviin tarpeisiin.

Valmistaja on lanseerannut kehittyville markkinoille jo useita palveluita. Hyvinä esimerkkeinä toimivat Ovi Life Tools ja Nokia Money, jotka parantavat käyttäjien elämänlaatua tarjoamalla Internetin kautta koulutusta, viihdettä, terveydenhoitoon liittyviä palveluja ja mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiseen sekä henkilökohtaiseen kehitykseen.

2 kommenttia

  1. Mahdoton tavoite! Ihmiset eivät innostu museovehkeistä.

    1. Niin. Miljardeillahan on varaa huippuluureihin

Kommentointi on suljettu!