HTC: Windows Phone 7 -puhelimet julki lokakuussa

Taiwanilainen HTC tulee julkistamaan ensimmäiset Windows Phone 7 -puhelimensa lokakuussa. Asiasta kertoi yhtiön Pohjois-Amerikan ja Lähi-idän markkinoista vastaava johtaja Mohammad Kais Zribi gulfnews-verkkosivustolle.

Tulemme julkaisemaan Windows Phone 7 -laitteet ensi kuussa ja keskitymme erityisesti Android– ja Windows-markkinoihin”, sanoi Zribi ja jatkoi ”Olemme julkaisseet tähän mennessä kuusi mallia. Loppuvuodesta luvassa on vielä viitisen uutta puhelinta.

Taiwanilaisvalmistajalta on vuotanut verkkoon kesän ja syksyn aikana useita Windows Phone 7 -pohjaisia puhelimia. On myös huhuttu, että yhtiö olisi tuomassa Windows Mobile- ja Android-puhelimista tutun Sense-käyttöliittymän WP7-laitteisiin. Todennäköisesti tämä tarkoittaisi valmistajan alustaan liittämiä sovelluksia, sillä nykyisen kaltaiset muokkaukset käyttöliittymään eivät Microsoftin uudessa alustassa ole mahdollisia.

Lähde: Engadget

5 kommenttia

 1. Toivottavasti saavat 1,3GHz / 1,5GHz Dual Core prossulliset Android puhelimet vielä tänä vuonna julkistettua.

 2. Mitä enemmän julkaisevat Android-puhelimia, sitä syvemmälle kaivavat itseään kuoppaan. Niin se vain menee…

  Android kiinnostus kohta loppu, kun tulee olemaan tusinatuote eri merkeillä.
  Tulee sama vika mikä Nokiallakin on ollut, eli liikaa vaihtoehtoja ja päivitysversiota.

  Tuleva Nokia N8 omistaja ja ylpeä kotimaisesta Nokiasta

  1. Mitähän ihmeen uutista sä nyt mahdat kommentoida?

 3. Androidista tulee matkapuhelinten käytetyion alusta muutamassa vuodessa. Android Markein ohjelmavalikoima houkuttaa ostajia. Nokian Ovi Store sen sijaan on aika buginen viritys, josta ei softaakaan löydy kehuttavasti. En ole ylpeä Nokian viime vuosien toiminnasta.

  Mitä uutiseen tulee, niin en aio koskaan hankkia yhtäkään Windows-puhelinta. Microsoftin kilpailukeinot ovat kaikkia muuta kuin reiluja.

 4. Hubeja ja panoramojahan WP7-puhelimeen voi tehdä kuka tahansa devaaja muutamassa minuutissa. PhotoShop-templatet ja devaustyökalut löytyvät netistä ja ne ovat ilmaisia.

  Valmistaja pääsee luonnollisesti tekemään hieman enemmän ns. second party customointeja. Mutta pointtini on se, että lähes ”sensen” kaltaiset sovellukset onnistuvat myös ”third party” kehittäjiltä. Ei muuta kuin VisualStudio laulamaan ja kamat jakoon Marketplaceen. 🙂

Kommentointi on suljettu!