Nokian uusi musiikkipalvelu videolla: Ovi Music

Matkapuhelinjätti Nokian musiikkikauppa koki hiljattain täydellisen uudistuksen siirtymällä Ovi-palveluiden alaisuuteen. Samalla palvelun nimi muuttui Nokian Musiikkikaupasta Ovi Musiikiksi tai kansainvälisemmin sanottuna Ovi Musicikiksi.

Palvelu toimii jatkossa ilman erillistä ohjelmistoa, joten sen hyödyntäminen onnistuu Windows-tietokoneiden lisäksi myös Mac OSX– ja Linux-järjestelmillä varustetuilla laitteilla. Aikaisemmin suomalaisvalmistajan musiikkipalvelu vaati toimiakseen Internet Explorer -selaimen, joten sen toiminta oli rajattu Windows-järjestelmällisiin tietokoneisiin. Uudistuksen myötä Nokia siirtyi käyttämään DRM-vapaata sisältöä, jonka myötä musiikkia voidaan hyödyntää laajemmin eri laitteissa.

Nokian Steven Stewart (senior manager of Ovi Music) tekee artikkelimme loppuun liitetyllä videolla kiinnostavan katsauksen Ovi Music -palveluun. Stewart käy läpi palvelun ominaisuuksia sekä tietokoneella että matkapuhelimella.

Lähde: DailyMobile

5 kommenttia

    1. Mainiota! Uusittu versio näyttääkin erittäin toimivalta. 🙂

  1. Itse tuossa jo jokin aika sitten hain aiemmin ostamani albumit uudestaan DRM-vapaina mp3-kappaleina ja ostin smaalla pari albumia lisää. Hienosti toimii. Nyt kun Nokia heitti DRM:n menemään niin en henkilökohtasesti näe enää mitään syytä ostaa musiikkia jostain muusta paikasta kuin Nokian Ovi Musicista.

    On mukava, että ostetut albumit ja kappaleet saa itselle heti oston jälkeen vaikka keskellä yöt’ä jos niiksen tulee 🙂 Ja perinteisillä CD-levyillä en tee mitään, koska jokatapauksessa muuttaisin ne mp3-tiedostoiksi ja siirtäisin kappaleet tietokoneelle ja puhelimeen. Levyt jäisi vain pölyttymään hyllyyn.

Kommentointi on suljettu!