HTC:n uutuuskaksikko videolla: Desire Z ja Desire HD

Älypuhelinvalmistaja HTC esitteli vastikään Lontoossa kaksi uutta Android 2.2 -pohjaista älypuhelinta, jotka ovat osa yhtiön Desire-mallisarjaa. Desire HD tuo maailman markkinoille suuren 4,3 tuuman kosketusnäytön ja yhden gigahertsin Qualcomm 8255 Snapdragon -prosessorin. Toisen uutuuden eli Desire Z:n vahvuus on nelirivinen QWERTY-näppäimistö, joka tekee siitä mainion vaihtoehdon esimerkiksi bisneskäyttöön.

Molemmat uutuuksista sisältävät lisäksi parannellun version valmistajan Sense-käyttöliittymästä. Mukana on uusia sovelluksia ja vanhoja on viilailtu uuteen uskoon. Kaksikon yhteydessä lanseerattiin myös verkkopohjainen HTCSense.com-palvelu, joka mahdollistaa puhelinten tietojen tallentamisen pilveen ja esimerkiksi kadonneen laitteen paikantamisen.

Jutun lopussa nähdään laadukas videoesittely, jossa käydään läpi molempien laitteiden rakenne sekä keskitytään uuden Sense-käyttöliittymän ominaisuuksiin. Esillä ovat muun muassa keskeisimmät widget-minisovellukset, e-kirja-sovellus sekä galleria.