TeleFinland toi iPhone 4:n valikoimiinsa

Operaattori TeliaSoneran alaisuuteen kuuluva TeleFinland on tuonut Applen neljännen sukupolven iPhone-kosketusnäyttöpuhelimen valikoimiinsa. Puhelinta myydään Soneran tavoin ainoastaan kytkypakettina. Alussa tarjolla on iPhone 4:n 16 gigatavun sisäisellä muistilla varustettu versio, jonka toimitukset pyörähtävät käyntiin viikolla 40. iPhone 4 32 GB -malli saapuu myyntiin myöhemmin.

Puhelimen hinta TeleFinlandin verkkokaupassa noudattelee Soneran hintatasoa. iPhone 4 16 GB -malli maksaa kertamaksulla kahden vuoden kytkysopimuksen kanssa 576 euroa. Hinta on täsmälleen sama kuin Soneran kaupassa.

Neljännen sukupolven iPhone esiteltiin markkinoille kesäkuussa. Suomeen se saapui Soneran kautta heinäkuun lopussa. Laitteen keskeisimpiä ominaisuuksia ovat A4-suoritin, 960 x 640 pikselin Retina-näyttö ja viiden megapikselin kamera.

4 kommenttia

  1. No huh. Enpä tajunnut, että on noin kallis. Hyvin toimii kotosuomessa operaattorin ”hintatuet” kun kytkyttömän saa täältä Ranskasta 630 euroon eli käytännössä samaan hintaan kuin Soneralta (sis.kk-maksut). Telellä säästää muutaman kympin.

  2. Täällä Suomessa tosiaan on noi ”operaattorituet” aika persiistä. Kuten joku totesi tossa vähän aikaa sitten, niin melkein on nää kytkyt täällä kuin osamaksu. Jenkeissä sentään operaattorit ”maksaa” siitä että saa asiakkaan.

    Tosin täällä sitten taas vastaavasti käyttö/kuukausimaksut on huomattavasti pienempiä kuin jenkeissä. Operaattorit käyttävät rahat mieluummin siihen kuin suoraan puhelimen hintaan.

    vrt. esmes Sauniksen mobiililaajakaista plus: 13.90€/kk = rajaton netinkäyttö maks. 15MBps + 5 kortin MultiSIM. Jenkeissä kymmeniä dollareja kuussa, ja käyttökin yleensä rajattu johonkin 2Gb/kk tms. Ja tämä PER LAITE, ne ei tue MultiSIMiä lainkaan.

  3. Jep, sikahintainen tuote. Parempi jättää hyllylle pölyttymään ja hankia kännykkä, jolla on parempi hinta/laatusuhde.

Kommentointi on suljettu!