HTC HD2:n seuraaja ensi kertaa kuvissa

Ominaisuuksiltaan edelleen kovassa sarjassa painiva HTC HD2 on mitä todennäköisimmin saamassa seuraajan kuluvan vuoden aikana. Verkossa on huhuttu jo tovi seuraajasta, joka olisi nimeltään joko HD3 tai HD7. Nyt tämä uutuus on ensi kertaa kuvissa, jotka ennakoivat laitteen nimeksi muodostuvan loogisesti HTC HD3.

Teknisten ominaisuuksien odotetaan jatkavan hyvin pitkälti edeltäjän jalanjäljissä. Muutoksiakin on toki luvassa, mutta monet asiat ovat pysyneet myös samana. Huhun mukaan HD3:sta löytyy yhden gigahertsin Qualcomm QSD 8250 -prosessori, 576 MB:tä RAM-muistia, viiden megapikselin kamera, LED-kaksoissalama, kahdeksan gigatavua sisäistä tallennustilaa ja 4,3 tuuman WVGA-kosketusnäyttö. Laitteen takaosassa on jalusta, jolla puhelimen saa nätisti lepäämään pöydälle elokuvahetkeä varten.

Kooltaan uutuus olisi aavistuksen HD2:ta (120,5 x 67 x 11 millimetriä) kookkaampi. Huhun mukaan HD3:n viralliset mitat ovat 122 x 68 x 11,2 millimetriä.

Taiwanilaisvalmistaja on jo vihjannut julkaisevansa ensimmäiset Windows Phone 7 -puhelimensa lokakuussa. Ehkäpä siis HD3-mallia ei jouduta odottamaan enää pitkään.

Lähteet: UnwiredView & WMPoweruser