Microsoftin Zune-palveluiden saatavuus laajenee

Microsoft kertoo tuovansa Zune-palveluvalikoimansa uusille markkinoille kuluvan syksyn aikana. Laajennuksen takaa löytyy selkeät syyt, sillä uusi Windows Phone 7 -mobiilialusta on tulossa markkinoille loppuvuodesta ja tarjoaa kattavan integroinnin Zune-palveluiden kanssa.

  • Zune Marketplace -ohjelmistokauppa laajenee useisiin Euroopan maihin ja muualle päin maailmaa.
  • Zune Pass saapuu Iso-Britanniaan, Ranskaan, Italiaan ja Espanjaan. Palvelu tarjoaa mahdollisuuden ladata rajattoman määrän musiikkia 9,99 euron kuukausimaksulla.
  • Musiikkikauppa on syksyn aikana käytettävissä Iso-Britanniassa, Ranskassa, Italiassa, Espanjassa sekä Saksassa.
  • Videoita pääsevät ostamaan asiakkaat Iso-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Kanadassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.
  • Videoiden vuokraus laajenee sen sijaan Iso-Britanniaan, Ranskaan, Italiaan, Espanjaan, Saksaan, Itävaltaan, Belgiaan, Irlantiin, Alankomaihin, Sveitsiin, Meksikoon, Kanadaan, Australiaan ja Uuteen-Seelantiin.

Musiikit ja videot ovat paitsi nautittavissa Windows Phone 7 -puhelimessa niin myös Windows-tietokoneella ja Xbox-pelikonsolilla. Käyttäjä pystyy synkronoimaan sisällön eri laitteiden välillä, joka antaa mahdollisuuden hyödyntää hankittua sisältöä kotona suurelta ruudulta ja matkalla puhelinta käyttäen.

Lähde: Engadget

1 kommentti

  1. Kuka tyhmä menisis ostamaan zune-mediatoistimen, joka ei toimi muualla kuin Windowsin kanssa.

Kommentointi on suljettu!