Videolla Nokian uudistunut Ovi Kauppa

Vuoden 2010 Nokia World -tapahtuma osoittautui erittäin kiinnostavaksi, sillä yhtiö onnistui esittelemään markkinoille kolme mielenkiintoista älypuhelinta sekä uudistuksia Ovi Kartat– ja Ovi Kauppa -palveluihinsa. Täysivaltaisen uudistuksen kokenut Ovi Kauppa on osa uutta Symbian-tuoteperhettä, johon kuuluvat C6-01, C7, E7 ja N8.

Nokian kauppapaikka on saanut ylleen uuden ja aikaisempaa visuaalisemman käyttöliittymän. Se kohentaa Ovi Kaupan käytettävyyttä sekä tekee sen hyödyntämisestä miellyttävämpää.

Visuaalisten muutosten lisäksi uusi kauppa näyttäisi TheHandheldBlogin videoesittelyn perusteella pyörivän tulevalla Nokia N8:lla erittäin sulavasti. Maininnan ansaitsevat myös aikaisempaa käyttäjäystävällisempi haku sekä tuore kokoelmaominaisuus, jonka ansiosta sovellusten lataaminen käy nopeammin. Molempia toimintoja pääsee tarkastelemaan lähemmin jutun loppuun liitetyllä videolla.

2 kommenttia

  1. Ja uudella Ovi Storella voi maksaa myös laskulla. Toimii myös hienosti jos on vaikka 10 latausta yhtäaikaa menossa, niin se latailee ja asentelee ohjelmat taustalla ilman turhia kyselyitä. Asetuksiin voi sitten määritellä oletukset ohjelman asennus asemaksi jne.

  2. Kyllähän nykyiselläkin pystyy maksamaan siten, että tulee sitten operaattorin laskussa mukana. Ei ehkä sama juttu, mutta kuitenkin lähelle.

Kommentointi on suljettu!