Elisa tuo iPhone 4:n Suomeen ilman kytkyä

Teleoperaattori Elisa ilmoittaa aloittavansa Applen iPhone 4 -kosketusnäyttöpuhelimen myymisen kuluvan viikon torstaina eli 30. syyskuuta. Soneran linjasta poiketen yhtiö tarjoaa kaikkien operaattoreiden asiakkaille mahdollisuuden ostaa iPhone 4:n kertamaksulla ilman liittymää.

Älypuhelinten kysyntä kasvaa voimakkaasti ja käyttäjät haluavat valita juuri omiin tarpeisiinsa sopivat sovellukset. iPhone on ottanut vahvan sijan älypuhelinmarkkinoilla ja haluamme tuoda tämän huippusuositun puhelimen kaikkien suomalaisten saataville”, liittymäliiketoimintajohtaja Panu Lehti Elisalta totesi.

Elisa myy iPhone 4:ää ilman liittymää 589 euron kertamaksulla, jolloin käteen saa 16 gigatavun sisäisellä muistilla varustetun version. Suuremmalla 32 gigatavun tallennustilalla varustetusta iPhone 4:stä joutuu pulittamaan 689 euroa. Teleoperaattori tulee paljastamaan tarkemmat hinta- ja saatavuustiedot syyskuun viimeisenä päivänä osoitteessa http://www.elisa.fi/iphone/.

3 kommenttia

  1. Mielenkiintoista nähdä miten Sonera vastaa tähän. Luulisi menekin tippuvan heillä aika rajusti, jos kilpailijalta saa sim-vapaan version halvemmalla. Kytkyn hinta lienee toista sataa halvempi kunhan se tulee saataville.

  2. Itseasiassa puhelinta ei tule liittymän kanssa myyntiin torstaina, vaan vasta ”myöhemmin”

  3. Tämä on hieno asia vain kilpailun kannalta. Jos eläisin vielä niin kauan että applen tahto ja perus ajatus kapitalismista antaisi periksi, ja ennen kaikkea hyväksyisi tietynlaisia pannan löysytyksiä. Voisin nähdä itseni uteliaana uutena aasiakkaana jollei muuta.

Kommentointi on suljettu!