Samsung demoaa Galaxy Tabin ominaisuuksia videolla

Lokakuussa kauppoihin saapuva Samsung Galaxy Tab on suolaisesta hinnastaan huolimatta kiinnostava laite, sillä se nähdään myynnissä myös Pohjolassa. Suomen markkinoilla ei ole nähty kovinkaan kiinnostavia tabletteja ja esimerkiksi Applen iPad odottaa edelleen virallista saapumistaan Suomeen. Markkinoiden kuumetessa laitteista tuskin tulee olemaan pulaa, mutta ainakin nyt näyttää siltä, että korealaisvalmistajan laite on eräs harvoista kuluvan vuoden aikana Suomessa nähtävistä Android-tableteista.

Korkeasta hinnasta johtuen useat varmastikin miettivät muutamaan kertaan, löytyykö laitteelle todella käyttöä koko rahan edestä. Pohdintaa helpottamaan korealaisvalmistaja on julkaissut lähes kymmenminuuttisen videoesittelyn Galaxy Tabista ja sen keskeisistä ominaisuuksista.

Esittelyssä nähdään muun muassa kuinka tabletilla hoituu videopuhelut, ajanhallinta, e-kirjojen lukeminen, elokuvien katselu ja musiikin kuuntelu. Käydäänpä videon loppupuoliskolla läpi myös sisällön langatonta suoratoistoa Full HD -television kautta sekä Facebook– ja karttasovelluksia.

12 kommenttia

 1. Tässä kohtaa mulla on ainakin vain se kysymys, että tuleeko tuo kytkynä vai ei. Jos tulee – hankin. Laite on kumminkin se mitä oon halunnu/odottanu sellaset kymmenen vuotta. (Mulla on vieläkin kansio missä on mock-upeja 7-8″ näytöllä varustetusta tabletista…)

  Voin korvata tolla 95% pöytäkoneen, läppärin ja puhelimen. Läppärin voin luultavasti jättää kokonaan pois. Puhelimenkin lähes, pöytäkone jää pelaamista varten. Erillistä puhelintakin tarttee luultavasti vaan sillon ku Tabista on akku tyhjä tai olosuhteiden pakosta on sellaset kuteet, ettei toi yksinkertaisesti mahdu mukaan.

  1. Toivottavasti <3
   Ja toivottavasti Saunalahdelle, muuten tulee ongelma 🙂

 2. Joo todella näyttävän näköistä toimintaa ja voin sanoa henk.koht. kokemuksesta että Tabin kalenteri ja sähköpostiohjelmat vakuuttavat. Tässä on todellinen laite jolla saada jotain aikaiseksi.

  Minulle tarvitsee vain vielä myydä tieto siitä, että mihin tilaan nämä tabletit menevät. Taskuun ne eivät mene, ainoastaan kotikäyttöön en mieluiten tämän hintaista laitetta ostaisi joten missä sitten käyttäisin tätä? Läppärin korvike tuntuu ainoalta todennäköiseltä käytöltä, mutta silloin tulee tekstin syöttämisen ongelma. Tahdon varmasti kirjoiteilla paljon laitteellani ja itsellä ei nuo näyttönäppikset taitu. Tai taittuu taittuu, ei vaan tarpeeksi hyvin. Swype on hyvä, mutta kirjoitan silti nopeammin tietokoneen näppiksellä (tietenkin), mutta myös N900:n näppiksellä peukuilla ilman mitään ennustavaa tekstinsyöttöä tms.

  Mutta silti nämä laitteet himottavat aaarggh! 😀 Tekniikkanörtin ahdistusta.

  1. En tiiä muitten ihmisten kuteista (yllättäen), mutta aika pienet pökät saa olla, ettei tuo mahdu. Itselläni ainakin lähes joka housujen taskuun tuo menee sitä enempää miettimättä. Sellasta takkia ei ollut mihin se ei mahtunut (paitti yhden povitasku). En siis (ikävä kyllä) ole vielä päässyt aitoa laitetta häplimään, vaan ”life-size replica” oli kätösissä.

   1. Khyllähän tuon tunkaisee vaikka mihin taskuun, mutta ei se silti sinne kivasti istu. Kyllä tuommoisen kanssa pitää miettiä jotain laukkujärjestelyä. Esim. koitappa istua laite taskussa.

    No, mielipide mielipide…

 3. Pieksee tuon videon perusteella iPadin aika kirkkaasti…niin ominaisuuksiltaan, kun mitä todennäköisemmin myös hinnoitukseltaankin.

  1. Unohdetaanki toi hinta :D. Enpä lukenut aiempia juttuja ensiksi, missä hinnoista on puhuttu…

   1. Oho hups, tarkoituksesi oli tulla haukkumaan ipadia vailla mitään perusteluita, mutta hups

 4. Tyytyväisenä iPadin omistajana naurattaa hieman, miten on aivan suoraan kopioitu koko värkki.

  Jään ainoastaan kaipaamaan puhelinominaisuutta ja flashia.

 5. @Mikkis

  Tässä nyt kyllä mitään haukuttu. Kuhan sanoin, että ton videon perusteella pieksee iPadin.

  + Puhelintoiminto
  + Flash
  + Parempi koko

  Nämä nyt tekee tosta laitteesta speksien perusteella paremman, kun iPadin.

 6. Esittelyvideolla suoratoisto tapahtui telakan välityksellä eikä langattomasti kuten olen ymmärtänyt laitteen pystyvän ja kuten myös kirjoituksessa mainitaan. Luultavasti kuitenkin kykenee langattomaan suoratoistoon kuten pikkuveljensäkin? Kivan oloinen gadgetti vaikka hintahan sillä on aika kova.

Kommentointi on suljettu!