Samsung myynyt miljoona Wavea Euroopassa

Helmikuussa markkinoille esitelty ja kesän alussa kauppoihin saapunut Samsung Wave on myynyt ensimmäisten kuukausien aikana hyvin. Korealaisvalmistaja ilmoittaa ensimmäisen bada-puhelimensa myyneen Euroopassa jo yli miljoona kappaletta.

Kyseessä on edelleen yhtiön bada-malliston lippulaiva, vaikka Samsungin omaan alustaan pohjautuvia puhelimia on esitelty lisää jo kolme kappaletta: Wave 2, Wave 2 pro ja Wave 723. Samsung Waven ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa yhden gigahertsin suoritin, HSPA, WiFi, A-GPS, microSD-muistikorttipaikka, Bluetooth 3.0 ja viiden megapikselin kamera. Laitteen toimintoja hallitaan 3,3 tuuman Super AMOLED -näytöltä, joka yltää 800 x 480 pikselin tarkkuuteen.

Uuden alustan osalta Samsung Waven menestyminen lupaa hyvää. Vaikka alustan levinneisyys ei aina takaakaan sovelluskehittäjien kiinnostusta, on siitä hyvä lähteä liikkeelle.

Kaikki markkina-alueet yhteenlaskettuna Wave ylitti miljoonan rajapyykin jo heinäkuussa. Merkkipaalun saavuttamiseen meni alle kuukausi.

Lähde: GSMArena

1 kommentti

  1. Juuri tällä hetkellähän meidän kaikkien tuttu Eldar Murtazin Tweettailee että Sampan Super AMOLED mallit Wave ja Galaxy S olisivat valmistustauolla, koska Sampalla ei ole ruutuja mitä laittaa laitteisiin.

    Wave on kuitenkin tällä hetkellä Suomen markkinoilla todella hyvä välimalli Nokian heikkojen 5XXX sarjan kosketusnäyttölaitteiden ja korkean luokan laitteiden kuten Galaxy S ja iP4 väliltä. Saattavuutta löytyy ja hintakin on todella kohdallaan tällä laitteella. Oikeastaan ainoa juttu mitä pitää harkita Waven kohdalla on se, että tarvitseeko paljon ohjelmia siihen, joita Samsung Apps ei oikein tarjoa vielä.

    Itsestä tuntuu, että joka toinen tai vähintään joka kolmas Nokian S^1 laitetta ostava olisi tyytyväisempi Samsung Waven kanssa. Toki hintaa on puolet enemmän, mutta esim. kytkyllä ero ei ole enää niin suuri.

Kommentointi on suljettu!