Dell valmistelee markkinoille Android-tablettia seitsemän tuuman näytöllä

Seitsemän tuuman kosketusnäyttö vaikuttaisi alussa ottavan hallitsevan aseman tablet-markkinoilla. Eikä ihme, sillä se ei tee laitteesta liian suurta, mutta tarjoaa kuitenkin selvästi laajemman katselupinta-alan matkapuhelimeen nähden. Seitsemän tuuman näyttö löytyy muun muassa Samsung Galaxy Tabista, ViewSonic ViewPad 7:stä ja RIM BlackBerry PlayBookista.

Seitsemän tuuman kosketusnäyttöön luottaa myös amerikkalainen Dell, joka vihjailee Android-pohjaisen tablet-koneen julkistuksen olevan vain viikkojen päässä. Luvassa on myös suuremmalla kymmenen tuuman näytöllä varustettu malli, mutta sen lanseeraus on alustavien tietojen mukaan ajankohtainen vasta 6-12 kuukauden päästä.

Dellin tabletti tulee huhun mukaan perustumaan Googlen Android-järjestelmän 2.1-versioon. Mukana on yllä olevan kuvan perusteella kustomoitu käyttöliittymä, jonka sulavuudesta huolehtii Nvidia 120 -suoritin. Tabletin muita ominaisuuksia ovat ainakin 1,3 megapikselin kamera, WiFi b/g/n, Bluetooth 3.0, A-GPS ja microSD-muistikorttipaikka.

Lähde: PhoneArena

1 kommentti

  1. Tässä voi kyllä olla jotain jujua, varsinkin kun katsoo ranskalaisten viivojen viimeistä kohtaa ”Affordable”.

    Tällä hetkellä montaa varmaan kiinnostaisi hiukan huokeampi tabletti kuin mitä on saatavilla.

    On sitten vain eri asia kokonaan että onko tableteissa potentiaalia olla muutakin kuin varakkaiden niché tuote. Jotkuthan povaavat tableteille tulevaisuutta jossa ne ovat vain varakkaiden suosiossa. Jos tämä on totta, niin voi olla että halvinkin tabletti tuntuu turhalta ostokselta älypuhelimien rinnalla jos budjetti on tiukemmassa.

Kommentointi on suljettu!