Video: MeeGo pyörähtää sujuvasti uudella TI OMAP 4 -alustalla

Nokia World oli ja meni, mutta suomalaisvalmistajan ensimmäinen MeeGo-puhelin antaa edelleen odottaa itseään. Kovinkaan pitkään uutuutta tuskin joudutaan enää odottelemaan, sillä valmistajalta saadut viitteet antavat luvan toivoa MeeGo-puhelimen julkistusta kuluvan vuoden aikana. Sitä, ehtiikö laite myyntiin vuonna 2010, on tässä vaiheessa vaikea arvioida.

Alustana MeeGo kiinnostaa monia, sillä se tulee tarjoamaan mielenkiintoisen vaihtoehdon perinteiselle Symbianille, johon lähes koko Nokian älypuhelinmallisto perustuu. Niinpä alustaa käsittelevät videot ovat aina kiehtovaa katseltavaa.

Tämänkertainen video tarjoaa kierroksen MeeGon kännykkäversioon, jota pyöritetään uuden TI OMAP 4 -piirisarjan päällä. Käsittelyssä ovat muun muassa yhteystiedot, tekstiviestit, albumi sekä pikaviestinsovellus.

Lähde: The Nokia Blog

8 kommenttia

 1. Tää ei ole kyllä lähelläkään tän vuoden aikana julkasua. Sen verran huonosti koodi pyörii, kaukana sulavasta. Sen verran on jokaisessa ominaisuudessa mitä kaveri demoaa ongelmia. Joo, tää on testipenkki mutta jos tässä tilassa vielä ollaan niin huh huijaa ei kyllä tän vuoden puolella ulos tule.

  1. Veikkaan, että menee Q2:lle ennen kuin on Meego tuote kaupoissa.

 2. Noin amatöörimäisiä kuvakkeita en haluaisi nähdä lopullisessa tuotteessa. Olettaisin että ne tuosta vielä muuttuvat.

 3. Tuo näyttää symbianiakin karseemmalta käyttikseltä… Toivottavasti eivät nyt mainosmielessä moisia videoita julkaise! Huolestuttavalta kyllä näyttää tämä Nokian säätäminen. Jos ei olis kotimainen firma kyseessä ni olis ihan yks hailee.

  1. No ei tässä mitään ulkonäköä ja näyttävyyttä ole tarkoitus esitellä, järki käteen nyt..

 4. Nytkö käy niin, että lupaava Maeamo 5 käyttöliittymä unohdetaan ja mennään askel taaksepäin. Saapa nähdä. Sinällään Meegolla on kyllä markkinarakoa, että taitaa olla ainut luurialusta, joka pyörittää natiivia linux-softaa = nörttien unelma. Mutta taitaa sitä vuosi kaksi mennä ennen kuin on valmista.

 5. Koittakaa nyt muistaa, että tämä on vanilla versio mobiili-MeeGosta, ja kaikki Nokia mukaanlukien päällystää MeeGon omalla UI:llaan.

  Mutta joo, ei tämä vuoden 2010 juttuja ole, tuo Q2 oli aika hyvä veikkaus. Siis ainakin Nokian MeeGo puhelin. MeeGo tablettejahan löytyy jo ja ne ovat ”valmiita”. Näyttää taas sen mahdin kun kehittäjiä voi olla monta.

 6. Minun tuli heti mieleen että vähän samanlainen kuin -70luvun Psion.

Kommentointi on suljettu!