HTC HD2:n seuraaja toistamiseen kuvissa

Windows Phone 7 ja suuri 4,3 tuuman kosketusnäyttö yhdistyvät HTC:n tulevassa uutuudessa, jonka lopullinen myyntinimi aiheuttaa edelleen hämmennystä. Edellinen vuoto antoi ymmärtää, että kyseessä olisi HD3, mutta tämänkertainen materiaali nostaa jälleen esille mallinimen HD7.

Tuoreissa kuvissa uutuus nähdään rinnakkain Samsung Galaxy S:n kanssa, josta löytyy neljän tuuman kosketusnäyttö. Puhelimen ominaisuuksia ovat yhden gigahertsin prosessori, 576 MB:tä RAM-muistia, viiden megapikselin kamera, LED-kaksoissalama, kahdeksan gigatavua sisäistä tallennustilaa, Bluetooth, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, GPS ja WiFi b/g/n. Äänimaailmaa parantamassa on Dolby Mobile Sound -teknologia.

Huhujen mukaan laite tulisi myyntiin Saksassa muutaman viikon sisällä 559 euron hintalapun kera.

http://www.viddler.com/explore/engadget/videos/1906/

Lähde: Engadget

6 kommenttia

 1. HTC se jaksaa pukkaa samaa puhelinta uudella nimellä markkinoille. Jaksoi vielä Desiren julkistuksen aikaan kiinnostaa, mitä yhtiö markkinoille puskee, mutta nykyisellään aina sama: ~4 tuuman näyttö, gigan prossu, muutaman megapixelin kamera ja ~puoli gigaa rammia. ja muutama giga sisäistä muistia.

  Hohhoijjaa.

  1. Joo täysin samaa mieltä. Ei jaksa kiinnostaa niin pätkääkään.

 2. @Irekkeri
  Ja mitään ei merkitse, että käyttöjärjestelmä on kokonaan uusi? 😀
  Eikä ne gigan prossutkaan ole samoja, Desire HDssa on melko paljon väännökkäämpi ja kehittyneempi kuin Desiressä. Tutki, ennenkuin hutkit..

 3. Toi olis voinu olla se mun odottama wp7 luuri, mutta miks ihmeessä nämä näyttöjen koot menee ihan järjettömyyksiin, galaxy s on liian iso luuri ja niin näyttää myöskin tuo olevan.

 4. Juu, eivätköhän olisi päässyt helpommalla kun olisivat vaan tehneet ohjelmistopäivityksen HD2:een….

 5. Ei ollut mitään wp7 uutista yleisesti etusivulla niin laitan tänne. Tässä on sampan vastaus wp7 luurista: http://www.youtube.com/watch?v=5v9TKvDX7_8

  Kyllähän samppa vei voiton, parhaan näköinen wp7 luuri tähän mennessä ainakin omaan makuun, keep it simple. Luuri on aika samantyylinen muotokieleltään kuin htc touch diamond, tuollainen kulmikas, mutta mun mielestä ainakin se sopii tuohon wp7 käyttiksen tyyliin.

Kommentointi on suljettu!