Maksulliset Android-sovellukset saapuivat Suomeen

Googlen Android Market -ohjelmistokauppa on vihdoin laajentunut täyteen kukoistukseensa myös Suomen osalta. Android-puhelinten omistajat pääsevät nyt käsiksi maksulliseen sisältöön ilmaisten ohjelmien ja pelien pysyessä kaupan valikoimassa entiseen tapaan.

Google kertoi hiljattain laajentavansa maksullisen sisällön Suomen lisäksi myös moniin muihin maihin. Muista Pohjoismaista laajennuksessa mukana ovat Tanska, Norja ja Ruotsi.

Maksullisen sisällön saapuminen suomalaisten käsiin tuo uusia mahdollisuuksia paitsi kuluttajille niin myös sovelluskehittäjille. Jatkossa kehittäjät voivat kohdentaa sovelluksiaan Suomen markkinoille. Uudistuksen myötä kaupassa nähtäneen tulevaisuudessa enemmän kotimaisia ohjelmia ja pelejä, jotka vielä tänään ovat harvinainen näky Android Marketissa.

3 kommenttia

  1. Vähän itsekin olin yllättynyt, kun eilen katselin, että onkos marketissa mitään uutta. Vähän ihmettelin, kun ohjelmavalikoima tuntui kasvaneen. Pitänee kokeilla ostaa joku ja verrata, onko yhtä sujuvaa kuin appstoressa.

  2. Todella sujuvaa. Ja jos 24 tunnin kuluessa ostosta toteaa, että ohjelmaa ei haluakaan, niin sen saa palauttaa Marketissa kyseisen ohjelman sivulta ’Refund’ nappia painamalla. Jos ostat saman ohjelman uudelleen, Refund toimintoa ei tälle kyseiselle ohjelmalle luonnollisestikaan enää ole.

  3. Tuossa 24h ajassahan kerkeää vetämään kaikki pelit läpi. 😀 Pitää kokeilla.

Kommentointi on suljettu!