Skype toi sovelluksensa Androidille

Android-alustan sovellusvalikoima laajeni tänään merkittävällä nimikkeellä, kun Skype toi virallisesti ohjelmansa Googlen mobiilijärjestelmälle. Julkistuksen myötä enemmistö älypuhelinkäyttäjistä pääsee nauttimaan Skype-puheluista, sillä sovellus on saatavilla myös muun muassa Symbian– ja iPhone-alustoille.

Skype for Android -sovellus vaatii toimiakseen vähintään käyttöjärjestelmäversion 2.1. Mukana on kuitenkin muutamia malleja, joissa Skype ei toimi, vaikka alustan osalta kaikki pitäisi olla kunnossa. Eräs tähän listaan kuuluva puhelin on Samsung Galaxy S, jolla uutuussovellusta ei vielä päästä hyödyntämään.

Sovellus toimii WiFi-yhteyden lisäksi Euroopan markkinoilla myös GPRS-, EDGE- ja 3G-yhteyksillä. Skype-puheluiden ohella sovelluksella voi:

 • Soittaa edullisia puheluja kiinteisiin tai matkapuhelinnumeroihin.
 • Lähettää ja vastaanottaa pikaviestejä yhdelle henkilölle tai ryhmälle Skypessä.
 • Synkronoida yhteystiedot Skypen ja matkapuhelimen osoitekirjan välillä. Näin Skype- puhelut voi aloittaa suoraan matkapuhelimen osoitekirjasta.
 • Nähdä milloin Skype-yhteyshenkilöt ovat online-tilassa ja vapaita puhumaan tai muuten viestimään.
 • Helposti tuoda nimiä ja numeroita Skype-sovellukseen matkapuhelimen osoitekirjasta.
 • Vastaanottaa puheluita Skype-numerolla.

Skypen Android-puhelimeensa voi ladata ilmaiseksi Android Market -ohjelmistokaupasta.

6 kommenttia

 1. EEEIIIIHH mulla on just toi galaxy s ;( ja niin odotin että toi tulis ja toimis ja ihan näin muuten: latasin skypen tähän, asensin, toimii siihen saakka kunnes yrittää kirjautua sisään. tulee vain ilmoitus:”emme valitettavasti pystyneet kirjaamaan sinua sisään. Yritä myöhemmin uudelleen” jokatapauksessa toinen asia on se että MISSÄ VIIPYY FROYO päivitys galaxy s:lle?!?!

  T: Ärtynyt galaxy s:n omistaja.

 2. No sehän lakkasi sitten jo toimimasta. Ei enää kirjaudu sisään. Näköjään yleinen ongelma. N8:lla kirjautuu ihan nätisti sisään.

 3. Ömmm….minkäs skypen skypeohjelma androidin marketissa on ollut jo ainakin vuoden ajan? Ainakin tuossa on tekijänä Skype, mutta jos nyt on vasta skype julkaistu, niin pistää vähän mietityttämään.

 4. Aikaisemmin Marketissa ollut ohjelma mahdollisti ainoastaan maksulliset puhelut. Nyt tuolla voi soitella ilmaiseksikin Skype tunnusten välillä.

Kommentointi on suljettu!