Samsung esitteli badaan perustuvan Wave II -puhelimen

Samsungin bada-malliston nykyinen lippulaiva saa väistyä kun markkinoille rantautuu marraskuussa Wave II. Se on seuraaja ensimmäiselle bada-puhelimelle, eli Wavelle, joka saapui myyntiin Suomessa kesän alussa. Uutuus jatkaa edeltäjästään tutulla linjalla, mutta tarjoaa toki muutamia uudistuksia.

Teknisellä puolella merkittävin parannus vaikuttaisi olevan 3,3 (WVGA) tuuman kosketusnäytöstä siirtyminen 3,7 (WVGA) tuuman kokoiseen ruutuun. Samalla näyttötekniikka on vaihtunut Waven Super AMOLED:sta Super Clear LCD:hen. Korealaisvalmistajalla on ollut tuotanto-ongelmia Super AMOLED -näyttöjensä kanssa, joten se lienee syy LCD-vaihdokseen. Käyttäjien kannalta vaihdos ei ole kovinkaan merkittävä, sillä Super Clear LCD tarjoaa pitkälti samat katseluominaisuudet kuin Super AMOLED.

Samsung Wave II:n muita ominaisuuksia ovat yhden gigahertsin Hummingbird-suoritin, viiden megapikselin kamera, LED-salama, HD-videokuvaus ja Bluetooth 3.0. Mukana kehutaan lisäksi olevan Swypeä muistuttava tekstinsyöttötekniikka, jota kutsutaan nimellä Trace.

Uutuus saapuu myyntiin ainakin Saksassa marraskuun aikana noin 429 euron hintaan.