LG esitteli Windows Phone 7 -pohjaisen Optimus 7:n

Korealainen LG esittelee markkinoille ensimmäisten valmistajien joukossa Windows Phone 7 -pohjaisen älypuhelimen, jota yhtiö kutsuu nimellä Optimus 7. Se on pelkistettyä muotokieltä noudatteleva kosketusnäyttöpuhelin, joka tarjoaa paketin hyviä ominaisuuksia.

Valmistaja kehuu puhelimen olevan LG:n ja Microsoftin läheisen yhteistyön tulos, jonka ansiosta markkinoille on saatu käyttäjäystävällinen älyluuri. Puhelimessa Windows Phone 7:n ominaisuudet yhdistyvät LG:n huippuosaamiseen tekniikan saralla.

Korealaisvalmistaja on lisännyt puhelimeen omia sovelluksia, joilla pyritään erottautumaan kilpailijoista. Mukana on multimediatiedostojen jaon mahdollistava Play-To-ominaisuu, joka tukeutuu DLNA-tekniikkaan. Lisäksi pakettiin kuuluu Voice-to-Text-toiminnallisuus ja augmented reality -ideaan perustuva Scansearch, jolla käyttäjä voi etsiä reaaliajassa tietoa muun muassa kaupoista, säästä ja ruokapaikoista.

LG Optimus 7:n kosketusnäyttö on kooltaan 3,8 tuumaa ja se yltää 800 x 480 pikselin tarkkuuteen. Puhelimen muita ominaisuuksia ovat Bluetooth 2.1, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, viiden megapikselin kamera, 720p-videokuvaus, kuvausvalo ja 16 gigatavun sisäinen tallennustila.

Puhelimen toimitukset lähtevät käyntiin lokakuun 21. päivä.

Lähteet: GSMArena & Engadget

4 kommenttia

    1. Onko se muuten oikeesti niin, että Windows Phone 7:aa ei voi käyttää ilman Windows PC:tä? Siis että olisi samantyylinen sidonnaisuus kuin iPhonella on iTunesin kanssa…

    2. Mikä nyt on tämä, että ei saa luuriin omia soittareita? Vai onko tyyliin samanlainen juttu kuin iphonessa, että se on vaan hieman vaikeampaa ainakin ekan kerran soittoääntä lisätessä.

Kommentointi on suljettu!